Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΕΜΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΔΕΘ - ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δύο πρωτιές Παπανδρέου ενόψει ΔΕΘ. Δεν θα κάνει τα εγκαίνια κι ούτε θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου στον αγιασμό, ενώ θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην αποθήκη Γ' του Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης κι όχι στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο....
Ο φόβος λαϊκής αντίδρασης, καθώς υπήρχε σχετική πληροφόρηση των αρχών ασφαλείας, οδήγησε τον πρωθυπουργό στην απόφαση να αποφύγει, όσο το δυνατόν, την έκθεσή του σε χώρους που δεν θα μπορούσαν εύκολα να αστυνομευθούν. Ετσι:

* Ο αγιασμός με τα εγκαίνια που ούτως ή άλλως έχει καθιερωθεί να γίνονται στα γραφεία της Helexpo, θα γίνουν αύριο πρωί με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

* Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί σε μια περιοχή που ευκολότερα μπορεί να αστυνομευθεί και είναι το λιμάνι. Στην αποθήκη Γ' του λιμανιού είχε γίνει και η μοναδική, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο πρωθυπουργός:

* Το απόγευμα στις 2 θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και στις 3 στον ίδιο χώρο θα συζητήσει με τους φορείς της πόλης.

* Αύριο, η μόνη δραστηριότητα του Γιώργου Παπανδρέου που ανακοινώνεται θα είναι η ομιλία του στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, στις 8 το βράδυ, στους παραγωγικούς φορείς -σ' ένα ακροατήριο ελεγχόμενο.

* Μεθαύριο Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, η συνέντευξη Τύπου στην αποθήκη Γ' του λιμανιού.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: