Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ!!! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Του
Ταγάρα Χαράλαμπου
Ο «Κοζανίτης»!!! υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωσταντίνου, με τον ερχομό του στην Κοζάνη μετά από χρόνια, χωρίς ντροπή ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, «την πώληση των μονάδων Αμυνταίου, Μελίτης 1-2 καθώς και άλλων μονάδων». Προφανώς εννοεί ότι θα κάνει κι αυτό, αν του το ζητήσουν οι «φίλοι της κυβέρνησης» και τα «συμφέροντα».
Ο «Κοζανίτης»!!! κ. Παπακωσταντίνου, με τον ερχομό του στην...Κοζάνη μετά από χρόνια και ενώ για την ΠΑΣΚΕ/Σπάρτακος ήταν ανεπιθύμητος μέχρι τώρα, ξαφνικά τον κάλεσαν, τον αποδέχθηκαν στην περιοχή και αυτός χωρίς «τσίπα» μας ανακοίνωσε ότι, αυτός θα είναι ο «νεκροθάφτης» που θα βάλει την ταφόπλακα στην περιοχή μας.

Μέρος της ΔΑΚΕ/ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εναντιώθηκε δυναμικά στις προθέσεις της κυβέρνησης για την πώληση των μονάδων και στην υποβάθμιση της περιοχής μας, διότι είναι πιστή στις αρχές και στις διαχρονικές της θέσεις.

Η ΔΑΚΕ/ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, λειτουργώντας πάντα συνδικαλιστικά με πρώτο μέλημά της το καλό των εργαζομένων, της περιοχής μας και της κοινωνίας και όχι ασκώντας κυβερνητικό συνδικαλισμό όπως είθισται να κάνει η ΠΑΣΚΕ (Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας αφού αυτό το ξαναδήλωσε και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ).

Η ΠΑΣΚΕ, ενώ παλαιότερα «δεσμεύονταν για έλεγχο απ΄ το κράτος το 51% και στήριξη του εγχώριου καυσίμου του λιγνίτη», σήμερα πελαγοδρομεί και αλλάζει θέσεις κατά το δοκούν, αφού στην κυβέρνηση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και θα πρέπει να σύρεται πίσω από τις αποφάσεις της αντιλαϊκής αυτής κυβέρνησης που σήμερα είναι μειοψηφία στη βάση.

Η ΠΑΣΚΕ σήμερα, αποσυντονίζει και προσπαθεί να γλυκάνει τις κραυγές αγωνίας των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Γιατί πολλοί ΠΑΣΚΙΤΕΣ της ΔΕΗ, σήμερα σιωπούν και αδιαφορούν;Επιτέλους συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ.

Φτάνει πιά. Πατήστε φρένο στον άκρατο κομματικό συνδικαλισμό στον οποίο συνεχίζετε να επιδίδεστε.

Δεν βλέπετε ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία σας έμαθε; Δεν βλέπετε ότι σας πήραν χαμπάρι;
Φτάνει πια ο εμπαιγμός, η παραπληροφόρηση και ο λαϊκισμός.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, πιστεύουν ότι είστε «οι συμβιβασμένοι συνδικαλιστές» που η ρητορεία σας χαρακτηρίζεται από βαριά φρασεολογία και λαϊκισμό.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, πιστεύουν ότι είστε εσείς που παίξατε το ρόλο του «προστατευτικού κιγκλιδώματος» στον ερχομό του «Κοζανίτη»!!! υπουργού κ. Παπακωσταντίνου.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, ξέρουν ότι εσείς «στήσατε» καλά το παιχνίδι έλευσης του κ. Παπακωσταντίνου στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΗ/Λ.Κ.Δ.Μ., για να μη μπορέσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και κάτοικοι της περιοχής να τον «χειροτονήσουν».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, γνωρίζουν ότι εσείς μαζί με τα τοπικά φερέφωνα, εσκεμμένα μας αποκαλείται «γραφικούς» και «ακραίους», μας αποδέχονται ενώ εσείς τρομάζετε από την ανεξάρτητη δυναμική μας.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, πιστεύουν ότι είστε οι τελευταίοι «ιδεολόγοι της παρακμής».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η κοινωνία, ελπίζουν ότι είστε τα «τελευταία απομεινάρια μιας άλλης εποχής».

Εύλογα θα μπορούσατε να ρωτήσετε.

Καλά εμείς; Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και η κοινωνία τι κάνουν;

Όχι συνάδελφοι της ΠΑΣΚΕ, δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Όχι, δεν σκύβουν το κεφάλι.

Όσο και να το θέλετε, δεν συμβιβάζονται και δεν παύουν να πιστεύουν σε κάτι καλύτερο που θα έρθει και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και η κοινωνία, θα είναι αυτοί που θα διαμορφώσουν τις αναγκαίες συνθήκες και προϋποθέσεις για να μη συνεχίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να μας «ΣΤΑΥΡΏΝΕΙ» καθημερινά και να μας «ΠΟΔΟΠΑΤΑΕΙ».

Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και η κοινωνία, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο. Για να εξασφαλίσουν αναπτυξιακές προοπτικές και όχι πώληση μονάδων.

Αυτός ήταν ο λόγος διαμαρτυρίας μας στον «Κοζανίτη»!!! υπουργό κατά την επίσκεψή του στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Και ω!!! του θαύματος. Ούτε ένας-κυριολεκτικά ούτε ένας-συνάδελφος της ΠΑΣΚΕ και της ταυτισμένης με σας ΔΑΚΕ του Σπάρτακου δεν ήταν εκεί για να διαμαρτυρηθεί.

Μόνο εμείς οι «γραφικοί» ΗΜΑΣΤΑΝ και θα ΕΊΜΑΣΤΕ παρόντες, για να αντιδράσουμε σκληρά στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αφού οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

Να θυμίσουμε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που «οπλοφορεί» και «πυροβολεί» καθημερινά ακόμη και σήμερα ότι, πολύ γρήγορα θα δώσει λόγο στις νέες γενιές των Ελλήνων και ένα είναι το σίγουρο.

«Ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες».

Τέλος θα ήθελα να σας υπενθυμίσω αυτά που λέει η κοινωνία μας για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Θύμωσα που με κοροϊδέψατε.

-Αλλά πάντα «ψεύτες» ήσασταν.

Θύμωσα που με ληστέψατε.

-Αλλά πάντα «κλέφτες» ήσασταν.

-Θύμωσα που πλουτίσατε σε βάρος μου.

-Αλλά πάντα «λαμόγια» ήσασταν.

-Το ότι ξεπουλάτε τη χώρα μου, αυτό με εξοργίζει και με εξαγριώνει.

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΗ»
ΠΑ.Σ.ΥΠ. ΔΕΗ


πηγή: http://www.newsinnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: