Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ - ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

Θερμή αναμένεται η έναρξη της 76ης Διεθνής Έκθεσης. Ανοίγει η αυλαία με ένστολη διαμαρτυρία. Δυναμικό παρών από τους Αγανακτισμένους. Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.... Το επίκεντρο του πολιτικού, οικονομικού και συνδικαλιστικού ενδιαφέροντος μετατοπίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου το μεσημέρι φτάνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος το Σάββατο θα εγκαινιάσει την 76η Διεθνή Έκθεση και θα εκφωνήσει τον καθιερωμένο λόγο για τις οικονομικές εξελίξεις, ενώ την επομένη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.

Σήμερα Παρασκευή, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Κατά τις 8 το βράδυ οι «Αγανακτισμένοι» διοργανώνουν μουσική συναυλία, στο χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Από σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Παπανδρέου
Σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός πρόκειται να συναντηθεί, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ στη συνέχεια θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Με βάση το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ ΑΕ, ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί το πρωί του Σαββάτου (9.30) στην τελετή αγιασμού της φετινής διοργάνωσης, θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις 20.00 ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων ("Ι.Βελλίδης"). Στις 11/9, ο κ. Παπανδρέου θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, στο "Ι.Βελλίδης").

Από Δευτέρα και καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα δώσουν το "παρών" στη ΔΕΘ οι πολιτικοί αρχηγοί της ήσσονος αντιπολίτευσης, ενώ το πολιτικό "κομμάτι" θα ολοκληρωθεί με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Με βάση πάντα το πρόγραμμα που διένειμε η ΔΕΘ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17/9 (20.00,"Ι.Βελλίδης"), ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ και θα ακολουθήσει επίσκεψή του στους εκθεσιακούς χώρους. Στις 18/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου (13.00, "Ι.Βελλίδης").

news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι ευκαιρια να τα ενταξουμε τα κοπροσκυλα σε βουλευτικη εφεδρια .