Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ: Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

Διαβάζει τα σχόλια που απευθύνονται στο πρόσωπό του και με τον δικό του τρόπο τα ..σχολιάζει. Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκα που έστειλε το εξής:..
Ανώνυμος ετυμολογικά είναι αυτός που δεν έχει όνομα
Ανώνυμος είναι αυτός που ντρέπεται για το όνομά του.
Ανώνυμος είναι αυτός που κινείται στο σκοτάδι ή υπογείως.
Το σκουλήκι κινείται και υπογείως και στο σκοτάδι.
Το σκουλήκι είναι ανώνυμο.
Άρα και ο ανώνυμος είναι σκουλήκι.

Σάκης Κούγκας

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντιλαμβάνομαι τον πανικό που έχει περιέλθει ο κ Κούγκας όμως πάει πολύ να μιλάει αυτός για σκουλήκια. Το θέμα είναι αν αυτά που του καταμαρτυρούν είναι αλήθεια η ψέματα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω τον Κούγκα θα βρεις και μιλάω πάντα για πολιτικά. Αυτός , και όχι μόνο δρα πάντοτε και στο σκοτάδι, και υπογείως, προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Άλλωστε στην μικρή κοινωνία που ζούμε γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, προς τι λοιπόν ο πανικός?

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε μήπως νομίζεις ότι έχουμε 1967? Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη , και κάνε μας την χάρη, με τις φιλοσοφίες σου, και με τις μπούρδες σου.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που τον βρίζετε πρέπει να είστε πολύ πικραμένοι. Λέτε χρόνια τώρα για τον Κούγκα πολλά και διάφορα αλλά αυτός βάζει στις εκλογές και βγαίνει πάντα πρώτος. Εσείς έχετε βάλει ποτέ υποψήφιοι ή είστε του γλυκού νερού;
Μπορεί να σας πονάει αλλά ψυχραιμία. Πάρτε βαθιά ανάσα και ίσως σας περάσει. Άντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Ισως έχει δίκιο ο κουγκας. Αυτόν μόνο επώνυμοι τον ψηφίζουν.
Ντροπή και μόνο το σχόλιο του.
Αυτό σημαίνει οτι όλους τους βλέπει όπως τους χαρακτήρισε. Αυτόν πως άρχισαν να τον βλέπουν το ξέρει?
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Απλά ξεφορτώνει ότι παλιό και σάπιο κουβαλάει πάνω της.

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΗΣΥΧΑ??????

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 3:20

Φίλε ατύχησες, προφανώς δεν διάβασες τι γράφει ο Κούγκας όποιος λέει είναι ανώνυμος, είναι σκουλήκι. Εσύ συμφωνείς? Αν δεν συμφωνείς βάλε το ονοματεπώνυμο σου, για να μάθουμε τι είσαι, βολεμένος ,η πρόθυμος?

Ανώνυμος είπε...

096037793 ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΣΕ 0 59300 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 5.131.279,94 0,00 4.726.215,19 9.857.495,13

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ??????????????


το σκουλήκι!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ. ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 3:20. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΠΗ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Κούγκα με τα ωραία σου. Αργάς αλλά όταν αποφασίσεις τους πετάς στο καναβάτσο όλους. Μη μασάς κανέναν και μην ακούς κανέναν ολοι αυτοί είναι κομπλεξικοί με την πάρτη σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6:36 μήπως νομίζεις ότι ζούμε στην Ουγκάντα? Στην Αλεξάνδρεια ζούμε και εμείς. Ο Κούρκας το έπαιζε πάντα σε διπλό ταμπλό, αναλόγως τι του συνέφερε, τουλάχιστον συνδικαλιστικά. Ας μη ξεχνάμε πως άψογα συνεργάσθηκε στην ΕΑΣ με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, έχει μεγάλη ευθύνη για το κλείσιμο τις ένωσης, συνεργάσθηκε άψογα για επτά χρόνια με τον Γκιόνογλου, πουλώντας τη παράταξη το 2002 τότε έλεγε τον Γκιόνογλου ανεξάρτητο , όταν τον έδιωξε , το 2010 τον έλεγε ΠΑΣΟΚ, να πούμε πως έγινε πρόεδρος στο ΤΟΕΒ είναι γνωστό σε όλους. Θα μπορούσα να σου αναφέρω και πολλά άλλα, αλλά τι νόημα έχει? Πάντως μην μας ζητάς να τον κάνουμε και άγαλμα!! Ποτέ δεν έχασε πάντα έμμισθος, και πάντα σίγουρος!! Να τον χέρεσθε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αγαπητέ 6:36 πιστεύω ότι εσύ συνεργάστηκες και μάλιστα καλά με το ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια αν και δηλώνεις ΝΔ όποτε σε συμφέρει; Γιατί εγώ νομίζω ότι εσύ είσαι που συνεργάστηκες άψογα με τον Μόσχο τόσα χρόνια και μάλιστα τον ψήφιζες και έκανες αγώνα μαζί του;
Ο Κούγκας μπορεί να πήγε με τον Μπάμπη αλλά δε μας λες ποιος τον έδιωξε. Εσείς τον διώξατε και σας νίκησε όλους. Και δεν μπορείτε τόσα χρόνια να το χωνέψτε. Στο Μασούτη και ένα τελάρο σόδες. Άντε γεια

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κατάντια αυτής τις πόλης, και από τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, αλλά και από τις απαντήσεις των ανωνύμων σχολιαστών, δεν βοηθάνε την πόλη τέτοια σχόλια από όπου και αν προέρχονται. Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1:50 αλλάξανε τα γούστα σου και μπέρδεψες τα μπούτια σου και σκάφτεσαι αλλόκοτα ……. Πάρτε χαμπάρι το πολιτικό σύστημα των λεγομένων μεγάλων κομμάτων κατέρρευσε , δείτε που μας οδήγησαν αυτοί που κυβέρνησαν 50 χρόνια, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ξανά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κούγκιδες και μούγκιδες τέλος, μικρά και Δημοκρατικά κόμματα, Άντε γεια που λες και εσύ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Ο 14Ος

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα φαινόμενα χρίζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης .

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ... ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΡΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ? ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΧΑ .. ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ..?
Α.Α... Α.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΥΓΚΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΙΛΑΣ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΧΥΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΙΣΓΚΑΡΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ, ΜΟΥΦΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
ΚΟΥΓΚΑ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Κούγκα που μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Και πάλι μπράβο σε΄εναν άνθρωπο που τολμάει να τα βάλει με την οικογένεια και όλους τους παρατρεχάμενους

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός οικονομίας κ. Ε. Βενιζέλος στην συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Κυριακής, δήλωσε, σχετικά με τις λίστες των οφειλετών που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, ότι πρέπει οι οφειλέτες της ‘’λίστας’’ είτε είναι πρόσωπα είτε οργανισμοί, συνεταιρισμοί κλπ., να εξηγήσουν στις κοινωνίες που ζουν, πως συνέβη και χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στην εφορία αλλά και πως κατάφερναν να παίρνουν φορολογικές ενημερότητες…



Και για να φέρουμε το θέμα αυτό και στην τοπική κοινωνία του Ρουμλουκιού, ρωτάμε τους υπεύθυνους διαχειριστές των αγροτικών συνεταιρισμών των δυο τελευταίων δεκαετιών που χρέωσαν το δημόσιο με αρκετά εκατομμύρια ευρώ έκαστος, να μας εξηγήσουν τι ακριβώς έγινε και δεν κατέβαλαν αυτά τα χρήματα στο δημόσιο. Τα χρήματα αυτά, καλείται να πληρώσει σήμερα ο ελληνικός λαός με στερήσεις, περικοπές μισθών-συντάξεων και ανεργία!


Η τοπική κοινωνία ζητά εξηγήσεις από τους διαχειριστές του ‘’Αγροτικού συνεταιρισμού Κεφαλοχωρίου’’ που χρωστάει 428,000 ευρώ να εξηγήσουν που είναι αυτά τα χρήματα …


Επίσης η τοπική κοινωνία ζητά εξηγήσεις από την Κοινοπραξία Α.Σ.Ο. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ – ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ η οποία χρωστά στο δημόσιο το ποσό του 1,720,000, ευρώ, να εξηγήσει που είναι αυτά τα χρήματα. Εδώ θα μπορούσε να μας εξηγήσει διεξοδικά ο κ. Στέφανος Νταούκας αφού διετέλεσε πρόεδρος του συνεταιρισμού αλλά κυρίως γιατί είναι και εφοριακός(!) στη Δ.Ο.Υ Αλεξάνδρειας.


Το ρεκόρ βέβαια το κατέχει επάξια η ‘’Ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Αλεξάνδρειας’’ που οφείλει 5,131,000 ευρώ! Κι εκεί όμως θα μπορούσε ο κ. Σάκης Κούγκας αλλά και άλλοι συναρμόδιοι, να διαφωτίσουν την τοπική κοινωνία σχετικά με το πώς κατέληξε ένας τέτοιου μεγέθους συνεταιριστικός κολοσσός να καταβαραθρωθεί και να ξεπουληθεί στη συνέχεια για μερικές χιλιάδες ευρώ σε ιδιώτη, ρίχνοντας τον αγροτικό κόσμο στα νύχια του κάθε επίδοξου εμπόρου...


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περίφημες λίστες οφειλετών δόθηκαν σήμερα και όχι πριν από δέκα χρόνια στη δημοσιότητα. Σίγουρα οι πολιτικοί μας δεν το έκαναν από μεγαλοθυμία και αγάπη για τον τόπο τους, τουλάχιστον όχι όλοι. Η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας δεν ανέχεται άλλο τον εμπαιγμό και την διαφθορά από ανθρώπους που είχαν παρεισφρήσει σε κομματικούς μηχανισμούς για ίδιον όφελος.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν θα απαντήσουν ποτέ οι παραπάνω αρμόδιοι για το τι έγινε ακριβώς με τις οφειλές, όμως το σίγουρο είναι ότι η τοπική κοινωνία του Ρουμλουκιού δεν θα πρέπει να επιτρέψει ξανά σε ανθρώπους ερασιτέχνες, που δεν έχουν σχέση με διαχείριση και πολιτική να ασχοληθούν μ’ αυτά τα θέματα…

Τελικά κοστίζουν πολύ ακριβά σε όλους μας!