Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ !!!

Κυκλοφορεί έντονα στο διαδίκτυο ότι ολοκληρώθηκε δημοσκοπική έρευνα που θα δημοσιυτεί στα Κυριακάτικα φύλλα όπου για πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική ιστορία κυβερνητικό κόμμα πιάνει μονοψήφιο αριθμό στο ποσοστό προτίμησης!!!
Δεν είμαι σε θέση να...γνωρίζω το αληθές του πράγματος αλλά αυτό που όλοι ξέρουμε είναι ότι δημοσιεύτηκε έρευνα πριν από λίγο διάστημα που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ στο 15% στην πρόθεση ψήφου.
Αν λοιπόν συνυπολογίσουμε τα μέτρα που ανακοινώνονται κάθε μέρα και την αδιέξοδη πολιτική του ΠΑΣΟΚ τότε βλέπω πως είναι απολύτως φυσιολογικό να δούμε και μονοψήφια ποσοστά.
Εξ άλλου, όλοι ξέρουν ότι όποιο κόμμα έγινε κυβέρνηση και έβαλε τη χώρα του στο ΔΝΤ διαλύθηκε, έσβησε από τον πολιτικό χάρτη. Δεν ξέρω αν το ΠΑΣΟΚ διαψεύσει τις προβλέψεις αλλά όλοι ξέρουν ότι την επόμενη μέρα, που δεν αργεί, θα έχουμε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ, ένα άλλο κόμμα.

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση λένε ότι καταγράφονται μετακινήσεις Πασόκων προς τη ΝΔ απευθείας και ενισχύονται πολύ τα κόμματα της Αριστεράς.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες για να διαπιστώσουμε αν όλα όσα γράφονται ανταποκρίνονται και σε ποιο βαθμό στην πραγματικότητα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Π'οσο μονοψήφιο δηλαδή? ας πούμε 8?

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε. Στο ο,2% πρέπει να πάει το κόμμα που πρόδωσε τΗν πατρίδα και το λαό της.

Ανώνυμος είπε...

ειτε μονοψηφιο ειτε οχι το ποσοστο τους τα τομαρια τη ζημια την εκαναν. Εχουν καβατζωσει χρημα για πολλα χρονια αυτοι οποτε το σκοπο τους τον πετυχαν . Επιμενω απομονωση και ξύλο σε όλους κυριως τους ιδρυτες σοσιαλοκλεφτες.