Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Είναι ανάλγητοι και φαίνεται ότι χαίρονται να το δείχνουν. Υπάρχει, εκτός από πολιτικό και ζήτημα παθολογίας. Όπως οι ναζί νόμιζαν ότι με τις εκκαθαρίσεις θα δημιουργήσουν την άρια φυλή έτσι και οι εντεταλμένοι της τρόικας και του ΔΝΤ βάλθηκαν με θρησκευτικό φανατισμό να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, την ίδια την κοινωνία.

Όμως, οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν κολώνουν με τίποτα. Αυτή την ώρα συζητούν να πετσοκόψουν τη σύνταξη του ΟΓΑ. Ναι, ετοιμάζονται να...κόψουν την σύνταξη του παλαίμαχου αγρότη που μια ζωή στο χωράφι, χωρίς την παραμικρή προστασία από το ανύπαρκτο κράτος πήρε στα 65 την τεράστια σύνταξη των 500 ευρώ και έρχεται το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ (εδώ γελάνε) να την κόψει.

Δε γνωρίζω τους άλλους υπουργούς που συμμετέχουν αυτή την ώρα στην διυπουργική που συζητά αυτά τα μέτρα αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι ο πατέρας του Μ. Χρυσοχοϊδη είναι συνταξιούχος αγρότης και μια ζωή μέσα στα χωράφια την πέρασε. Ο αδερφός του τα ίδια.
Πως θα του πει του πατέρα του που ζει στο Νησί Ημαθίας να ζήσει με λιγότερα από 500 ευρώ χωρίς βέβαια τη βοήθεια του παιδιού του;

Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν τώρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ξυπνήστε καθηστεριμένα οντα οι άνθρωποι ειναι επικυνδινοι οσο πιο γρηγορα πανε στο δι....λο τοσο το καλύτερο