Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ηλεκτρισμένη αναμένεται η ατμόσφαιρα στο Τάε-Κβο-Ντο, όπου θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Ομιλία Παπανδρέου και ξεχωριστή πλατφόρμα από την ΠΑΣΚΕ.....
Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10.45πμ στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο στο Φάληρο, 37 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος.

Η Συνδιάσκεψη γίνεται σε μια περίοδο, που το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του έχει χάσει τα ερείσματά του στα κοινωνικά στρώματα που το στήριξαν επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Το κλίμα θα είναι βαρύ, με στελέχη του κόμματος να εκφράζουν ανοικτά τη διαφωνία τους για την πολιτική που ακολουθείται.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ΠΑΣΚΕ θα κατεβάσει ξεχωριστή πλατφόρμα κατά του Μνημονίου.

Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ανοίξει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά από εισήγηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.

Θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των συνέδρων ενώ έχουν προγραμματιστεί και συζητήσεις σε οκτώ θεματικά εργαστήρια για την οικονομία, την κοινωνία, τη δημόσια διοίκηση και την ανάπτυξη.

Η ομιλία του κ. Παπανδρέου αναμένεται με ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και ενώ οι φήμες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες φουντώνουν.

Το μεσημέρι θα τοποθετηθούν οι σύνεδροι και η Συνδιάσκεψη θα λήξει το απόγευμα με τις δευτερολογίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, "στόχος της Συνδιάσκεψης, να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιο μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται".

«Η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματός μας γίνεται για να οριοθετήσουμε ξανά και τις αξίες που μας εκφράζουν, και τις στοχεύσεις που έχουμε, και την πορεία που παίρνουμε, αλλά και παράλληλα για να δώσουμε και την οργανωτική ορμή που χρειάζεται», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στο Πολιτικό Συμβούλιο και χαρακτήρισε άθλο και σημαντική κατάκτηση τις εσωτερικές διαδικασίες που προηγήθηκαν όλο αυτό το διάστημα παρά τις δυσκολίες.

Η πορεία της χώρας, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, δεν πρέπει να υπονομεύεται, επεσήμανε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε πως «θα ήταν αποπροσανατολιστική η προσπάθεια όσων τώρα επανέρχονται, με τη λογική των κυβερνήσεων προσωπικοτήτων».

πληροφορίες από naftemporiki.gr, news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: