Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ: ΑΤΥΧΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ

Με αφορμή την δήλωση της παράταξης Γκιόνογλου σχετικά με τον εμπρησμό στη Μελίκη της οικονομικής υπηρεσίας ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκας έκανε την εξής δήλωση στα ΧΡΟΝΙΚΑ:
"Καλή η προσπάθεια του Μπ. Γκιόνογλου ή καλύτερα αυτού που την έγραψε την ανακοίνωση αλλά θέλω να πω ότι... ατύχησαν.
Ατύχησαν διότι τους πρόλαβε ο δήμαρχος που με ξεκάθαρο τρόπο το Σάββατο είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Τι είπε. Είπε ότι είναι θέμα τιμής για τη διοίκηση και τον ίδιο η ανακάλυψη των δραστών. Αυτό σημαίνει συγκάλυψη όπως λέει η ανακοίνωση; Όχι βέβαια.
Φαίνεται ότι δεν τους άρεσε η άμεση αντίδραση του δημάρχου που κάνει ότι περνάει από το χέρι του να λυθεί η υπόθεση. Άργησαν να αντιδράσουν και νομίζουν ότι μπορούν να αντιστρέψουν την οδυνηρή κατάσταση γι αυτούς που έχουν με τα φωτοβολταϊκά.
Νομίζουν ότι με τέτοιες ανακοινώσεις που δεν έχουν καμιά βάση ότι θα δημιουργήσουν εντυπώσεις εις βάρος μας. Όμως γελιούνται. Η υπόθεση με τα φωτοβολταϊκά θα προχωρήσει ότι και να κάνουν".

Είναι προφανές ότι ο αντιδήμαρχος σηκώνει το θέμα και την Παρασκευή θα δοθεί το δεύτερο μέρος της "παράστασης" με τις τοποθετήσεις των συμβούλων όλων των παρατάξεων.

Επί της ουσίας τώρα. Η εκπεφρασμένη βούληση της διοίκησης δια του δημάρχου κατατέθηκε στην ανάκριση και δημόσια δια του τύπου. Θεωρεί θέμα τιμής την διαλεύκανση της υπόθεσης. Επίσης, θεωρώ ότι είναι η χρυσή ευκαιρία για τον δήμαρχο Φ. Δημητριάδη να κόψει τους όποιους δεσμούς έχει ακόμη με την τέως διοίκηση του δήμου Μελίκης έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και καταλογιστούν ευθύνες αν και εφόσον υπάρχουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Πεποίθηση αρκετών πολιτών που στέλνουν σχόλια και μηνύματα στα ΧΡΟΝΙΚΑ είναι ότι ο Δημητριάδης έχει τώρα τη χρυσή ευκαιρία να κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν της Μελίκης και να προχωρήσει μπροστά κάνοντας πράξη περί διαφάνειας, χρηστής διαχείρισης κλπ όπως επί οχτώ χρόνια έχει δείξει ότι λειτουργούσε ως δήμαρχος Πλατέος.
Πιστεύω ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί ο δήμαρχος και δε θα φορτωθεί καταστάσεις του παρελθόντος με τις οποίες καμιά σχέση δεν έχει.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΕΛΗ ????
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ???
ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ ???
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ).
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΕΔΕ....
ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

loulas είπε...

Ατυχήσατε και εσείς κ Κούγκα, δεν είστε εκπρόσωπος τύπου του κ Δημάρχου, επί τέλους δεν αντιλαμβάνεσθε ότι με την συμπεριφορά σας, εμφανιζόμενος κάθε φορά, ως τιμητής των πάντων? Νομίζεται ότι κρατάτε το πασπαρτού όλων των θεμάτων? Σας παρακαλώ αφήστε τον κ Δήμαρχο, γνωρίζει καλύτερα από εσάς τι πρέπει να κάνη, πως θα ενεργήσει, και πως θα απαντήσει. Επί τέλους περιοριστείτε στα καθήκοντα σας, και μην προκαλείτε με τις ενέργειες σας, γιατί δεν χαίρετε και μεγάλης εκτιμήσεως όπως νομίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνάμε ότι ΕΣΥ ήσουν το δεξί χέρι του Γκιονογλου,και όλα τότε λειτουργούσαν άψογα.
Γι'αυτο έφτασε η χώρα μας σε αυτο το χαλι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κούγκα, στο σπίτι του κρεμασμέμου δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί. Και ο νοών νοείτο!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΦΙΛΕ ΜΟΧΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΒΓΑΛΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΒΓΑΛΤΑ.ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ'ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν παρέμβει εισαγγελέας θα πάρει πολλούς η μπάλα.
Απλά το θέμα θα το καλύψετε για ακόμα μια φορά. Γιατί σκυλι που γαυγίζει δεν δαγκώνει. Και έτσι είστε μεταξύ σας.
Αλλά ας βάλει μια φορά η δικαιοσύνη το χεράκι της σοβαρά.
Εκεί να δεις γέλια.
Εκεί να δείς ονόματα.
Γιατί κάποια στιγμή θα αρχίσει η κάθαρση , Θέλετε δεν Θέλετε!

Ανώνυμος είπε...

Με καλύπτουν απόλυτα το σχόλιο και οι θέσεις του loulas. ΑΣ αποστασιοποιηθεί ο κ Δήμαρχος από όσους προκαλούν με τις πράξεις τους και τις ενέργειες τους το Δημόσιο αίσθημα, και εμείς θα είμαστε δίπλα του, άλλωστε τι έχει να κερδίσει από αυτούς?? Ο κόσμος ζητά καθαρές λύσεις οι πρακτικές του κ Κούγκα ,και των συν αυτό ανήκουν στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ...?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΗΣΟΥΝ
ΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΑΣΕ ΡΕ ΚΟΥΓΚΑ.
ΑΣΕ
ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ.
ΑΣΤΟ
ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ????? ΠΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ??? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ? ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ Σ Κ Ο Υ Λ Η Κ Ι Α... Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ..... ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΑΚΗ??? ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

sedarioan είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΤΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ" ΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ; ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ;

(ΕΝΑΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ)