Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Σήμερα το πρωί έλαβα από την δημοτική παράταξη του Μπ. Γκιόνογλου δυο ανακοινώσεις με ημερομηνία 7/9/11 που αναφέρονται στη φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας στη Μελίκη.
Η παράταξη έστειλε τις επιστολές προς την πυροσβεστική υπηρεσία και την αστυνομική διεύθυνση και καλεί τις υπηρεσίες να την ενημερώσουν για την πορεία των ερευνών καθώς και τον εισαγγελέα να επιληφθεί.
Οι επιστολές είναι:Δημοτική Παράταξη:
«ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» Αλεξάνδρεια, 07/09/2011
Δήμου Αλεξάνδρειας
Προς
1) Πυροσβεστική Υπηρεσ. Βέροιας
2) Αστυνομική Δ/νση Βέροιας
Τμήμα Ασφαλείας


Με την από 2/9/2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του συνδυασμού μας, την οποία σας επισυνάπτουμε, και επειδή θεωρούμε ότι από την δημοτική αρχή καταβάλετε προσπάθεια ώστε ο εγκληματικός εμπρησμός των γραφείων της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του τέως δήμου ΜΕΛΙΚΗΣ να θεωρηθεί ήσσονος σημασίας και να κλείσει το θέμα με μια ΕΔΕ, σας παρακαλούμε:
Να θεωρήσετε ότι οι πιθανοί εμπρηστές είτε υπάλληλοι, όποιοι και να ήταν, ήταν και οι διαχειριστές των εγγράφων όλο το προηγούμενο διάστημα και άρα γνωρίζουν επακριβώς και με άνεση χρόνου τι έπρεπε να εξαφανίσουν.
Και επειδή η παράταξη μας εκπροσωπεί περίπου το 48% των δημοτών νομιμοποιείται να γνωρίζει το πώς, το τι και το γιατί του εμπρησμού, σας παρακαλεί να μας γνωρίσετε το ταχύτερο δυνατό τα ανακοινώσιμα αποτελέσματα των ερευνών σας.
Με Τιμή
Γκιόνογλου Χαράλαμπος

Δημοτική Παράταξη:
«ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» Αλεξάνδρεια, 07/09/2011
Δήμου Αλεξάνδρειας
Προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας
Θεωρώντας ότι ο εμπρησμός – όπως πιστεύει το σύνολο των δημοτών και αποδίδεται από το σύνολο του τύπου- των γραφείων της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του τέως δήμου Μελίκης, είναι πράξη από όσους την διέπραξαν μεθοδευμένη, ώστε οι ένοχοι είτε να ,μην αποκαλυφθούν είτε να υποβαθμιστεί η πράξη τους, σας παρακαλούμε να λάβετε υπ ‘όψη σας πως η παράταξη μας νομίζει, και με την τελευταία αποκάλυψη ότι η τέως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ βρίσκεται ανάμεσα στις 6000 επιχ/σεις που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, ως μεγαλοοφειλέτες που μεταξύ των άλλων δεν απέδιδαν ούτε ΦΠΑ, πως η έρευνα για τα τεκτενόμενα ξεπερνάει το επίπεδο των αστυνομικών αρχών και πρέπει να αλλάξει επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: