Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!! ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ

Υπάρχουν και οι φανατικοί, οι φανατισμένοι πάντα κοντά στα καθεστώτα που καταρρέουν και εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Ο λόγος για τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Οικονόμου που, όπως λέει το ρεπορτάζ, τριγυρίζει τα χωριά του νομού και υπερασπίζεται την κυβερνητική πολτική και μαζεύει υπογραφές υπέρ της Κυβέρνησης και κατά της πτώχευσης.
Ο βουλευτής το έχει πάρει "ζεστά" το θέμα και προφανώς επιδιώκει να στηρίξει εμπράκτως τον Παπανδρέου ώστε στην απίθανη περίπτωση που κάνει ανασχηματισμό να κερδίσει επάξια θέση υφυπουργού.
Δείτε τι γράφει το ρεπορτάζ...
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου ξεκίνησε μια πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών, υπέρ της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να αποφύγει η χώρα την πτώχευση. Ζητά από κατοίκους, στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και στα χωριά του νομού, να υπογράψουν υπέρ της κυβέρνησης και κατά της πτώχευσης. Ταυτόχρονα ενημερώνει τους πολίτες για το κυβερνητικό έργο οικονομικής στήριξης της χώρας. Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι "πρέπει να παλέψουμε για να γίνει ο δρόμος προς την έξοδο από την κρίση πιο σύντομος και πιο φαρδύς. Περιθώρια ελιγμών την ώρα μηδέν δεν υπάρχουν".


πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: