Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ...ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;

Μόλις πριν από λίγο τελείωσε το λόγο του ο Βενιζέλος και αντιλήφθηκαν όλοι ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός που παρ΄ ολίγον θα ήταν πρωθυπουργός εκβιάζει ψυχολογικά τους Έλληνες με τον πλέον αναίσχυντο τρόπο.
Θέλει να πείσει τους πολίτες ότι αυτοί φταίνε που δεν επιτυγχάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι για το λόγο ότι «αρθρώνουν δημόσιο λόγο που υπονομεύει την αξιοπιστία της χώρας και δίνουν επιχειρήματα να πληγεί η αξιοπιστία της χώρας».
Τι λέει ο Βενιζέλος δηλαδή; Λέει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε...εμείς οι πολίτες, να σταματήσουν τα κόμματα να κάνουν πολιτικές τοποθετήσεις, να σταματήσουν τα Κινήματα να αγωνίζονται, να σταματήσει η πολιτική πάλη ενάντια στην δικτατορία των τραπεζών και των αεριτζήδων στο όνομα της σωτηρίας της χώρας.
Αλήθεια, όλα αυτά που μας συμβαίνουν θα σώσουν τη χώρα ή θα σώσουν το τραπεζικό σύστημα, τους κεφαλαιούχους, το πολιτικό προσωπικό που αρμέγει τους πολίτες; Βαθιά πιστεύω ότι πρόκειται για το δεύτερο και ως εκ τούτου πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε, να αντιδρούμε, να συμμετέχουμε στα Κινήματα να παλεύουμε να ανατραπεί η Κυβέρνηση και οι πολιτικές που εκπορεύονται από την τρόικα.

Ωστόσο, μπαίνει ως προβληματισμός η εμμονή του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου να φιμώσει τους πολίτες και τα κόμματα στο όνομα του «εθνικού συμφέροντος». Το εκφυλισμένο ΠΑΣΟΚ πιθανόν να φλερτάρει με μια ιδιότυπη «δικτατορία» στο όνομα του εθνικού συμφέροντος.
Το νου μας λοιπόν γιατί όλα μπορούν να συμβούν από το ΠΑΣΟΚ για να μη χάσουν την εξουσία τα πολιτικά ανδρείκελα που μας κυβερνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: