Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗΣ ΕΦΕΡΕ "ΞΥΛΟ" ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Μόλις πριν από λίγο "ανέβηκε" στο Ιντιμίντια η είδηση ότι έπεσε ξύλο στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ μελών της ΚΝΕ και φοιτητών της κατάληψης.
Η ΚΝΕ ήθελε να κάνει αφισοκόληση σε κάποιο χώρο του Πανεπιστημίου ενώ υπήρχε αντίθετη περί αυτού απόφαση. Οι Κνίτες επέμεναν και άρχισαν οι "ψιλές".
Αυτό το γεγονός είναι συνέπεια της ρηχής πολιτικής σκέψης που ορισμένοι διαθέτουν και θέλουν τα κόμματα και τις φοιτητικές παρατάξεις έξω από τις κινητοποιήσεις.
Η είδηση όπως την βρήκαμε είναι:
Ξύλο πριν από λίγη ώρα στην ασοεε με κνίτες.

Ενημερωτικά η σχολή τελεί υπό κατάληψη μέχρι σήμερα το βράδυ και σήμερα έχει Γενική Συνέλευση και θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη. Στην κατάληψη έχει αποφασιστεί να μην υπάρχουν παραταξιακές και κομματικές αφίσες εντός του χώρου. Την προηγούμενη βδομάδα είχε γίνει λεκτικός τσακωμός με τους κνίτες που ήρθαν το πρωί της συνέλευσης να κολλήσουν αφίσες τους σε κατειλημμένη σχολή, και τις κατέβασαν αργότερα.Οι κνίτες σκάσαν σήμερα το πρωί και αφισοκόλλησαν πάλι έναν χώρο στο ισόγειο. Πήγε κόσμος απ'το στέκι και τους είπε να τις κατεβάσουν και δεν το δέχτηκαν.Πετά από λίγη ώρα πήγαν 5-6 άτομα πάλι απ'το στέκι και παίχτηκε το ίδιο σκηνικό, κατέβαζαν τις αφίσες και ξαφνικά κάποιοι θερμόαιμοι κνίτες άρχισαν να κοπανάνε. Το κλίμα είναι τεταμένο και μαζεύεται κόσμος. Σήμερα έχει γενική συνέλευση στις 13:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: