Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τα κόμματα που "μαζί τα φάγανε" θέλουν να επιβάλλουν στο λαό μια σειρά από χαράτσια για να πληρωθεί η ζημιά τους.Αφήνοντας και πάλι στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο.
Η "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία" θεωρεί ότι ο λαός δεν χρωστάει και δεν πρέπει να πληρώσει τίποτα. Λεφτά υπάρχουν και να παρθούν από εκεί που υπάρχουν,την πλουτοκρατία, για να καλυφθούν οι λαϊκές ανάγκες.
Μ' αυτό το σκεπτικό μοιράστηκε προκήρυξή μας και... καλούμε τους συμπατριώτες μας
1) Παντού και από όλους να... δημιουργηθούν ενωτικές επιτροπές "δεν χρωστάω-δεν πληρώνω", στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας, ψυχαγωγίας, ανοιχτές σε όλους, αμεσοδημοκρατικές.
2) Προτείνει στα κόμματα που αντιτείθενται στο "αλα Τούρκα" χαράτσι, να βγούν με επίσημες ανακοινώσεις τους να το καταγγείλουν και με τους αρχηγούς, βουλευτές και λοιπούς εκλεγμένους τους, να επιστρέψουν τα ειδοποιητήρια μαζί με όλο τον αγανακτισμένο λαό.
3) Τα μέλη της "Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας" θα πάρουν μέρος στην λαική συνέλευση των "Αγανακτισμένων Ημαθίας", την Τετάρτη 21-9 και ώρα 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείας, στη Βέροια, με αυτό το θέμα, και
4) Καλούν ανοιχτή σε όλους λαική συνέλευση των κινηματικών φορέων της Κ. Μακεδινίας στη Νάουσα, το Σάββατο, ώρα 8 μ.μ. με θέμα "δεν χρωστάω- δεν πληρώνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: