Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"ΠΟΝΤΙΚΟΙ" ΤΡΥΠΩΣΑΝ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Με λεία… καλλυντικά είδη και κέρματα έφυγαν οι άγνωστοι – ή ο άγνωστος - που διέρρηξαν το Σούπερ Μάρκετ «Τερτιβανίδης» επί της οδού Τρεμπεσίνας στη Βέροια, κοντά στο πρακτορείο των ΚΤΕΛ. Η διάρρηξη έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας, από την ώρα που έκλεισε το κατάστημα (9.15-9.30 μ.μ.) έως την ώρα που άνοιξε το πρωί της Τρίτης (7.30-7.45 π.μ.) και έγινε αντιληπτή από υπάλληλο του καταστήματος.
Οι διαρρήκτες εισήλθαν από τον...ακάλυπτο, από άνοιγμα-παράθυρο στην οροφή του πίσω μέρους του καταστήματος και αφαίρεσαν είδη καλλυντικών (αφρούς ξυρίσματος, ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, υλικά αποτρίχωσης κ.ά.), χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ περίπου, σε κέρματα, από το (ανοιχτό) ταμείο και κάποια αναψυκτικά.
Στο χώρο προσήλθε η Αστυνομία, ελήφθησαν αποτυπώματα από τη Σήμανση για τον εντοπισμό του διαρρήκτη ή των διαρρηκτών (αν ήταν περισσότεροι).
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο Σούπερ Μάρκετ είχε πέσει θύμα κλοπής και πέρυσι το καλοκαίρι που κάποιοι μπήκαν στο κατάστημα, το μεσημέρι και ενώ ήταν ανοιχτό, και έκλεψαν χρήματα από το ταμείο.
Πάντως, από την αστυνομία εκφράζεται ανησυχία για το ενδεχόμενο να υπάρξουν στο μέλλον και άλλα τέτοια περιστατικά.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: