Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μαθήματα υποκρισίας της κ. Χ. Ουσουλτζόγλου

Του Παναγιώτη Χατζησάββα

Παρά το ότι διανύουμε την πιο άγρια και βάρβαρη μεταδιδακτορικά εποχή εντούτοις πολλά πολιτικά πρόσωπα νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με την πεπατημένη των προηγουμένων ετών και να εμπαίζουν με περίσσια υποκρισία τους εργαζομένους. Θα μπορούσα να απαριθμήσω πλείστα τέτοια παραδείγματα,...
όμως το ερέθισμα για να γραφούν αυτές οι γραμμές μου το έδωσε η δήμαρχος Βέροιας κ. Ουσουλτζόγλου, η οποία όπως πληροφορούμαστε από τον τοπικό τύπο την Παρασκευή 23-9-2011 συναντήθηκε με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», οι οποίοι διαμαρτύρονται για το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία και στην αξιοπρεπή ζωή.
Σ’ αυτήν τη συνάντηση η δήμαρχος Βέροιας εξέφρασε τη συμπαράστασή της και συνυπόγραψε το κείμενο με τα αιτήματα των εργαζομένων. Μόνο που, επειδή η κ. δήμαρχος δεν είναι διχασμένη προσωπικότητα, η έκφραση συμπαράστασης είναι ψεύτικη και ολωσδιόλου υποκριτική για τον εξής απλό λόγο: οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα εξαιτίας των απάνθρωπων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και η κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου εξακολουθεί να είναι στυλοβάτης αυτής της βαρβαρότητας, αφού και σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι έως και σήμερα και – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν - προαλείφεται για υποψήφια βουλευτής του.

*Εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: