Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ- ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας χτες βράδυ είχε ένα θέμα πολύ σημαντικό αφού έχει να κάνει με το μεγάλο έργο της ανάπλασης της πόλης της Αλεξάνδρειας και είναι της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεναίσει στην ειλημμένη απόφαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να επαναδημοπρατήσει το...έργο αφού δόθηκε αφενός μικρή έκπτωση, μόλις 2,11%, και γιατί στην αρχική μελέτη περιλήφθηκε ο όρος να τοποθετηθούν πλάκες πεζοδρομίου διαφορετικές από αυτές που τοποθετήθηκαν στην κεντρική οδό.
Από τη συζήτηση προέκυψε η ρητή δήλωση του τέως δημάρχου και αναδόχου του έργου ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης με κάθε ένδικο μέσο που έχει στη διάθεσή του.
Ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου που κατάφερε να πάρει το έργο με τόσο μικρή έκπτωση ίσως γιατί δεν μάλωσαν οι εργολάβοι όπως είπε στην μεσημεριανή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής, δε δίστασε να δηλώσει ότι θα προσφύγει κατά της λογικής, κατά της θέλησης όλων να πέσουν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην χώρα μας κι όχι στην Κίνα απ΄ όπου θα προμηθεύονταν αναγκαστικά τις πλάκες πεζοδρομίου του ...φλογισμένου γρανίτη.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι σύμβουλοι της παράταξής του που καταψήφισαν την πρόταση της διοίκησης και ψήφισαν την πρόταση που έκανε ο σύμβουλος της παράταξής τους Τασιόπουλος να δοθεί αναβολή στο θέμα.
Ο Χρ. Αλευράς ψήφισε παρόν στο θέμα αυτό αν και αυτός είχε θέσει το ερώτημα στην προηγούμενη συνεδρίαση λέγοντας ότι "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται".

Τι σημαίνει πρακτικά η απόφαση του Συμβουλίου. Σημαίνει ότι το έργο θα βγει ξανά σε δημοπρασία και θα προκύψει ο νέος ανάδοχος που πιθανόν να είναι εκ νέου ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας ή κάποιος άλλος αν μαλώσουν μεταξύ τους οι εργολάβοι...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος μάγκας ο Μπάμπης να του πεις Χάρη. Αυτός να πάρει το έργο με καθόλου έκπτωση και οι άλλοι στα παλιά του τα παπούτσια. Μοναχοφάης δηλαδή.
Και τι θα γίνει αμα παει στο δικαστήριο; Θα χεστούν από φόβο όλοι τους. Μπάμπη πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν τον έπαιρνε τον κο ΜΠΑΜΠΗ, νάναι μοναχοφάης.
Εδώ υπάρχουν συνεταιράκια πολλά,και απο το απέναντι μαγαζί,ΑΓΚΑΘΙΑ μεριά.
Γιαυτό είπε κι ο Πάγκαλος "μαζί τα τρώγαμε ,μαζί και ...θα τα φάμε".
Παντως το θράσος περίσσεψε,άκου θα πάει δικαστήρια,να μην χάσει το 2% έκτωση.
Ρε γαμώτο αυτός ο ίδιος άνθρωπος ήταν ο πρώην δήμαρχος της πόλης!!!!!.
Ο θεος Ας λυπηθει το Ρουμλουκι,Ας ριξει ενα κεραυνό να κάψει τους επίορκους.

Ανώνυμος είπε...

ειναι απαραιτητη μια αναπλαση τετοιου κοστους?ΔΕν μπορει να γινει κατι πιο λιτο και οικονομικο ? Η και να μην γινει καθολου ? Τετοιου ειδους προταιρεοτητες εχει και ο Δημητριαδης?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ...ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ @@ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ....ΚΑΙ Κ. ΜΟΧΛΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ..?

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπη δλδ εαν δεν ήσουν πρωην δήμαρχος τι θα έκανες?
Θα έβγαζες καλάσνικοφ?
Μπάμπη μην καταστρέφεις και άλλο το προφίλ σου.
Μην δείχνεις ότι εσύ να είσαι καλά και τι με νοιάζει για τους άλλους.
Καλός ή κακός η κλίκα σας μαθεύτηκε. Χαλάρωσε και ακουλούθησε άλλο δρόμο. Και όλα τα δίκια με το μέρος σου. Άλλα όχι και έτσι. Δλδ επειδή ο ξάδερφός σου είναι βουλευτής στην κυβέρνηση σημαίνει οτι εσυ μαμάς και δέρνεις?
Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Θέλει προσπάθεια αλλά στο τέλος θα σας ξεφορτωθεί όλους εσάς η Πατρίδα μας για να συνεχίσει.
Δεν είναι κτήμα κανενός σας.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια, αυτό κατάφερε το ΠΑΣΟΚ. Μαγκιά να είναι η αρπαχτή. Το να τα παίρνεια με κάθε τρόπο, είναι μαγκιά. Στα μέσα και στα έξω, όπου υπάρχει χρήμα. Τότε είσαι μάγκας. Αν μείνεις σ ΄αυτά που έχεις, άν βγάζεις ίσα ίσα τον επιούσιο, είσαι μαλάκας. ΚαρόΪδο.
Οι μάγκες λοιπόν, κατέστρεψαν την χώρα. Και αντί να πάπρουμε τις κρανιές, μιλάμε ακόμη μπάς και πείσουμε κανέναν. Αν είχε πέντε έξι σπασμένα κόκκαλα ο κάθε μάγκας, θα σούλεγα. Και δικαστήρια να πας και αυτοί πιασμένοι είναι. Δδεν τα λέω εγώ, Υπουργοί τα λένε. Βρώμα παντού και τίποτε άλλο. Μαγκιά δηλαδή.