Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

Την ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου κατά την εισήγησή του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, σχολίασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης....Ανιαρή πραγματεία χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ενώ τον κατηγόρησε ότι ζει σε άλλη πλανητική διάσταση.

"Ο κ. Παπανδρέου, σε μια ανιαρή πραγματεία, που διάβασε σήμερα, μπροστά σε ένα παγωμένο ακροατήριο, λησμόνησε πως κυβερνά, εδώ και δύο χρόνια, την Ελλάδα. Μίλησε για το διεθνή σοσιαλισμό, αλλά δεν είπε τίποτα για τη βαρβαρότητα της πολιτικής του. Αναγνώρισε το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά δεν είπε τίποτα για τη δική του πολιτική, που διέλυσε την Οικονομία και την Κοινωνία. Ανέπτυξε στόχους που πρέπει να έχουν η Ευρώπη και ο Κόσμος, αλλά δεν είπε τίποτα για την κυβέρνησή του, που έπεσε έξω σε όλους τους στόχους της για την Ελλάδα.

"Σε τόσο κρίσιμες ώρες, ο κ. Παπανδρέου, δυστυχώς, ζει σε άλλη πλανητική διάσταση, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα", κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ένιωθε απογοήτευση
"Κάποτε μέσα στο ΠΑΣΟΚ φώναζαν, "σήκω Ανδρέα να τους δεις ". Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς, ποια απογοήτευση θα αισθανόταν σήμερα ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ από τους κληρονόμους του", σχολίασε ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του.

Συνασπισμός: Δείγμα αλαζονικής και δεξιάς κυβέρνησης
Δείγμα της πιο αλαζονικής και δεξιάς κυβέρνησης της μεταπολίτευσης χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο Συνασπισμός σε ανακοίνωσή του.
"Η σημερινή ομιλία Παπανδρέου στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ είναι δείγμα της πιο αλαζονικής και δεξιάς κυβέρνησης στη μεταπολίτευση, που έχει το θράσος μετά από όλα τα μέτρα κατεδάφισης της κοινωνίας να μιλά για ανάπτυξη, εργασία, και δημοκρατία, κατηγορώντας την αριστερά για δογματισμό", αναφέρει η ανακοίνωση
"Ο λαός, στις πλατείες και στους δρόμους, με σταθμό τη διαδήλωση στη ΔΕΘ, θα δείξει στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνησή του ότι τα παραμύθια τελείωσαν, η κυβέρνηση αυτή έχει τελειώσει και μαζί της πρέπει να τελειώσουν όλα όσα έχουν θέσει τη δημοκρατία, τους εργαζόμενους και τη νεολαία, στο περιθώριο" καταλήγει.

Δημοκρατική Αριστερά: Η ομιλία αυτή έπρεπε να χε γίνει νωρίτερα
"Η ομιλία του πρωθυπουργού θα μπορούσε να είχε γίνει το 2005, το 2006, το 2007. Όχι το 2011 και σίγουρα όχι στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανεργίας, της ύφεσης. Ηχεί τουλάχιστον παράταιρα να μιλά για το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα αδύναμα στρώματα της κοινωνίας, τους ανέργους, τους συνταξιούχους", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.
"Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι "κάνουμε αυτό που πρέπει για την έξοδο της χώρας από την κρίση". Όλοι οι δείκτες μαρτυρούν δραματικά το αντίθετο. Ότι με την πολιτική τους σπρώχνουν τη χώρα στη χρεοκοπία και την κοινωνία στο περιθώριο", καταλήγει η ανακοίνωση.

ethnos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρέου που θα πάς το κεφάλι σου θα φάς!!Το παλαιό σύνθημα είναι και πάλι επίκαιρο όσο ποτέ!!!