Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

Tην ερχόμενη Τετάρτη το ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη σε επίπεδο περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι προφανές ότι ο Καρχιμάκης με εντολή του Παπανδρέου θέλει να "αναστήσει" την οργάνωση με κομματική γυμναστική παρουσία των Κυβερνητικών στελεχών.
Απορίας άξιον είναι ότι θα συζητηθεί η αναδιοργάνωση του κράτους και της δημόσιας διοίκησης όταν είναι γνωστό ότι τα περισσότερα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου κι όχι μόνο είναι κρατικοδίαιτοι.
Ολόκληρη η είδηση είναι:Την Τετάρτη 31/08/2011 θα πραγματοποιηθεί η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεντρικής Μακεδονίας στο ξενοδοχείο Grand Hotel και ώρα 17:30 Την πολιτική εισήγηση θα εκφωνήσει στην έναρξη της συνδιάσκεψης ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μιχάλης Καρχιμάκης. Στη συνέχεια το σώμα θα χωρισθεί σε δυο τμήματα τα οποία με εισηγητές/συντονιστές μέλη του Π.Σ. και τους αντίστοιχους υπουργούς θα συζητήσουν τα παρακάτω θέματα:
1. Τμήμα: Το κράτος, δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοιήκηση στην υπηρεσία του πολίτη – κοινωνικό κράτος
2. Τμήμα: Ανάπτυξη και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας.

Στη συνέχεια στην ολομέλεια της συνδιάσκεψης θα αναλυθούν τα συμπεράσματα από τις θεματολογίες των δυο τμημάτων, όπως και οι προτάσεις των γραμματέων. Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους φορέων, Υπουργούς , Υφυπουργούς και στελεχών του κινήματος.
Στη συνδιάσκεψη θα συμμετέχει κυβερνητικό κλιμάκιο. Επίσης θα συμμετέχουν όλοι οι κοινωνικοί φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: