Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

"ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ". ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΆΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Το βλέπετε, είναι κοινός τόπος ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν τους "παλικαράδες" σε θέματα που είναι ανώδυνα και ανέξοδα. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό των βουλευτών Μαγνησίας όπου "απειλούν" γενικώς με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου εξ αιτίας της... γνωστής εμπλοκής του πρώην προέδρου Μπέου που βρίσκεται προφυλακισμένος.
Δεν ορθώνουν ανάστημα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και δεν απειλούν ότι θα παραιτηθούν, ούτε στην ισοπεδωτική απόφαση του Ραγκούση που ξαφνικά καθιστά τους ταξιτζήδες φτωχούς και τους αφαιρεί από την τσέπη τους το ισόποσο της κτήσης της άδειας (από 100 ως 250 χιλιάδες ευρώ), δεν όρθωσαν ανάστημα στα Μνημόνια, στο πανηγύρι που γίνεται με τις κρατικές προμήθειες, με τις αποσπάσεις δημόσιων υπαλλήλων από τις δουλειές τους σε πολιτικά γραφεία ή σε κομματικά γραφεία και άλλα πολλά.
Ανέξοδοι επαναστάτες, επαναστάτες γιαλαντζί οι βουλευτές και θα ήθελα πολύ να τους δω τι θα κάνουν τώρα που ο Ραγκούσης είπε ότι θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που θα κατεβάσει στη Βουλή για τους ταξιτζήδες. Θα κάνουν ακόμα μια φορά "κο κο κο", είναι βέβαιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: