Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Μετα την χθεσινη εκτακτη παρουσια και παρεμβαση του βουλευτη ΠΑΣΟΚ Ημαθιας,Κου Τασου Σιδηροπουλου, στους συγκεντρωμενους μαθητες, γονεις και κατοικους στο υπο καταληψη γυμνασιο Πλατεος, η οποια συνοδευτηκε με την ανακοινωση της αποφασης της υφυπουργου Παιδειας για ΑΝΑΣΤΟΛΗ της αποφασης καταργησης του γυμνασιου (που προκαλει ερωτηματικα, οπως και για το καθεστως λειτουργιας..), κατοπιν και της .....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ του δεσμευσης, καθως και του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, και θεωροντας οτι ο σκοπος της συντονιστικης επιτροπης εχει ολοκληρωθει (για την ωρα) με επιτυχια, κυρησσουμε την διαλυση της, κινουμενοι παντα στο πνευμα δημιουργησης της.

Ευχομαστε να μην ξαναχρειαστει η επανασυσταση της στο μελλον, ΑΜΕΣΟ 'η ΕΜΜΕΣΟ. Ταυτοχρονα, δηλωνουμε οτι οποιαδηποτε εκ των υστερων εκτροπη 'η παρεκκλιση απο τις διαβεβαιωσεις που λαβαμε, οποιοσδηποτε εμπαιγμος, μας βρισκει ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ και ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ, σε συνδυασμο με τον συλλογο γονεων και κηδεμονων.
Ευχαριστουμε ΘΕΡΜΑ ολους οσους στηριξαν αυτον τον καθ'ολα ΔΙΚΑΙΟ αγωνα, για τα μεχρι προτινος ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, τα οποια τιθενται πλεον σε αμφισβητηση, οπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, και η απροσκοπτη προσβαση σε αυτην.
Θεωροντας οτι ενα πρωτογνωρο για τα τοπικα δεδομενα κοινωνικο πειραμα στεφθηκε με απολυτη επιτυχια, ανανεωνουμε το ραντεβου μας για τους αμεσως επομενους κοινωνικους αγωνες. Γιατι κατι μυριζει ΕΝΤΟΝΑ στο Πλατυ,και δεν ειναι η ΕΒΖ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ!!!!!!!ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΜΕ!ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΟΙ ΠΛΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι "Υπεράνω" που έλεγαν οτι το γυμνάσιο θα κλείσει -και θα συμπληρώσω- πάση θυσία. Λυπάμαι, αλλα χάσατε. Η φωνή του χωριού ήταν πιο δυνατή απο τις κραυγές απελπισίας σας.

Κάτι τέτοια ανθρωπάκια κάνουν τον κόσμο ΜΑΣ να πηγαίνει πίσω, αντι για μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στην κατάληψη.....μας κάνετε περήφανους που είμαστε από το ίδιο χωριό και ας ζούμε σε τόπο μακρινό.