Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Είναι κοινός τόπος ότι ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος. Κι αυτό φαίνεται καθαρά όταν εκτός του πανικού που διακατέχει την ηγετική ομάδα της δημοτικής παράταξης του Μπ. Γκιόνογλου υπάρχει έντονο το στοιχείο της εμπάθειας και της κακότητας. Στοιχεία που προσιδιάζουν και "κουμπώνουν" με χαρακτήρες που είναι εκ γενετής κομπλεξικοί για τον απλό λόγο ότι γεννήθηκαν "δευτερο-τρίτοι".
Η παράταξη του Γκιόνογλου, του τέως δημάρχου Αλεξάνδρειας εξέδωσε μια ανακοίνωση και... αναφέρεται στα όσα καταγγέλθηκαν από την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με τη λειτουργία της στις μισθώσεις των θέσεων στους εκθέτες στο πανηγύρι της Αλεξάνδρειας τα προηγούμενα χρόνια.
Μια ανακοίνωση που κάνει κριτική στον δήμαρχο όσο και στον "εκπρόσωπό του".
Είναι φανερό ότι ο λαλίστατος συγγραφέας των ανακοινώσεων αυτών έχει επιλεκτική σχέση με την ηθική, τη διαφάνεια, το πολιτικά ορθό και δε μπορεί να χωνέψει την ήττα του Νοεμβρίου του 2010 γιατί προφανώς περίμενε μεγάλο ρόλο για τον εαυτό του...
Μπορεί ο  συντάκτης να γράφει ανούσια κατεβατά επί παντός του επιστητού αλλά δεν έβγαλε άχνα για το έργο της ανάπλασης της Αλεξάνδρειας που το πήρε ο τέως δήμαρχος και η κοινοπραξία που έστησε, δεν είπε λέξη για την "τεράστια" έκπτωση του 2,11% που έδωσε στο έργο, δεν βρήκε χρόνο να γράψει για την ωρίμανση της μελέτης που έκανε η διοίκηση Γκιόνογλου και που επιβάλλει την προμήθεια χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων γρανίτη από την Κίνα κι όχι από τις ντόπιες επιχειρήσεις, ούτε βέβαια για τα φωτιστικά που κατασκευάζει μόνο ένας στη χώρα μας και αναγκαστικά θα τα "κονομήσει".

Δεν είχε την ευθιξία να πει κουβέντα για την υπόθεση της εκμίσθωσης των Φωτοβολταϊκών, λέξη δεν έγραψε ο λαλίστατος για την υπόθεση στα Αμπελοτόπια ούτε βέβαια για την σκανδαλώδη ασφαλτόστρωση που έγινε παραμονή εκλογών σε Συναιτερισμό στο Νησί για να κερδηθούν ψηφαλάκια ...
Ο συντάκτης της ανακοίνωσης της παράταξης Γκιόνογλου είναι γνωστός και έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση. Ότι και να κάνει, όσο κι αν θελήσει να ξεχωρίσει είναι άδικος κόπος. Η ίντριγκα και ο βυζαντινισμός, δυο από τα αμέτρητα αρνητικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, θα τον συνοδεύουν.
Όμως, αφού λειτουργεί ως ο γραφιάς της δημοτικής παράταξης, γιατί ως εκεί μπορεί ο έρμος, ας γράψει και για τα παραπάνω θέματα δυο αράδες.


ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;

Επίσης, ας ενημερώσει τους συμπολίτες η παράταξη Γκιόνογλου ποιον άραγε εννοούσε η Λαμπίρη όταν στην σελίδα της στο facebook αναφέρονταν σε ένα λαμόγιο που είδε την πλάτη της. Ας κάνει τον κόπο η παράταξη Γκιόνογλου να πει τη άποψή της για την εμπλοκή των δημοτικών επιχειρήσεων που επί θητείας του τέως δημάρχου βρέθηκαν στο δόκανο και των ελεγκτικών μηχανισμών με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ιδιωτική τους και επαγγελματική τους δραστηριότητα οι τότε πολιτικά υπεύθυνοι.
Άντε λοιπόν...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΩΣ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΩΣ , ΧΑΡΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Η αποκαθήλωση του μπάμπη .

Κάπως έτσι πιστεύω ταιριάζει για τον τίτλο του άρθρου.

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φανεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί για βουλευτής δεν μπορεί αφού είναι ο άλλος ο χοντρούλης.

Κρίμα ρε μπάμπη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, 9.04. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ο μπαμπικος μια χαρα.
κονομαει και αντιος θα πει.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΕΦΤΥΛΗΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ?
ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ?

Δεν μπορει να βρεθει ενας ανθρωπος της προκοπης?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οπαδοί που λένε. Μπράβο Μπάμπη έτσι είμαστε εμείς οι Βρυσακιώτες. Γ......ε και δέρνουμε. Είμαστε μάγκες και δεν κολώνουμε σε τίποτα.

Τώρα ειδικά που ξάρδερφος υπόσχεται πυροσβετική και αστυνομία σε πολλούς είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλωνίζει ο Μπάμπης μιας και δεν τον ενοχλεί κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει ο ξάδερφος? Τάζει θέσεις σε πυροσβεστική και αστυνομία?

Τους έχει βρι ήδη....μη χαλιέσαι φίλε......οι αφισσοκολλητές επιστρέφουν.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο δεν το έχει μόνος του.
Είναι και άλλοι μεσα . Αρκετοί που έχουν και παρατυπίες τώρα τελευταία. Και παρόλα αυτά πάνε μαζί .
Ενα μεγάλο μπράβο και πάλι σε αυτούς που έδωσαν το έργο με τόση διαφάνεια.
Άπλα μην χαίρονται γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6ZOkf4S6RkM

απο τοτε κυνηγαει αυτο το εργο.
Τι να κανει? Καψουρα το εχει.
το γιατι? Ας μας πει ο ιδιος!

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε μπάμπη.
Τράβα και φάε αγκαθιά μεριά.
Ξέρεις εσύ.
Απλά κρίμα που η πορεία σου ειναι έτσι.
Μην γίνεσαι λαμόγιο. Υπάρχει κόσμος που σε κάνει κέφι. Και δεν λέω για αυτούς που πίνεις ποτάκια.
Δήμαρχος ήσουνα και όλη μέρα , ας πούμε μπιρίμπα έπαιζες.
Και το κακό είναι ότι το αυτοκίνητό σου δεν το άφηνες σε παράδρομο.
Στην βετσοπούλου το άφηνες.