Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ- Ο ΑΓΓ. ΤΟΛΚΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ

Ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ ορκίστηκε ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας.
Η ορκωμοσία έγινε στις 12 το μεσημέρι.
Ο 33χρονος...βουλευτής Ημαθίας δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Ο νέος υφυπουργός με αρμοδιότητα στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης, είχε επίσης ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο επίσκοπος Ναζιανζού κ. Θεοδώρητος.

7 σχόλια:

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

AN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΜΠΡΟΣ-ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑΝΟΥ-ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιανού γαμπρός είναι;

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκίζεις Λευτέρη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας βγει να μιλήσει ανοιχτά ο "κύριος" Τόλκας και να μας πει με ποιό σκεπτικό πίεσε και μεθόδευσε το κλείσιμο του Γυμνασίου Πλατέος.

Ποιός του έδωσε εξουσία σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορεί να αποφασίζει και να καθορίζει τη μοίρα και το μέλλον εκατοντάδων μαθητών και γονιών του τόπου μας.....

Ας χαρεί λοιπόν με το "βαθμό" που του χάρισαν γιατί την επόμενη τετραετία και αυτός αλλά και οι άλλοι 2 ομοσταυλίτες του θα παραμείνουν στα γραφεία τους και δε θα πλανέψουν το λαό της Ημαθίας για ν α τους ψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

ο τολκας μαζι με τον χατζιδη πιεσαν για να κλεισει το σχολειο μας. Αυτο ειναι τσεκαρισμενο 8,43

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μάγκα που το παίζεις πανέξυπνος και πολύξερης γιατί δεν μας βάζεις τα στοιχεία σου αφού είσαι τόσο βέβαιος ότι κατά 8.43% ο Τόλκας και ο Χαλκίδης κλείσανε το σχολείο?????
Απλά θα σου κάνουν μια μήνυση και αφού έχεις τα στοιχεία να τους ενοχοποιήσεις θα τους κάνεις ρεζίλι μετά.......
Αλλά ξέρεις πολύ μα πάρα πολύ καλά ότι ο Φίλος σου ο Δήμαρχος που ακόμα έχει την εκκρεμότητα πρός το Υπουργείο Παιδείας να στείλει το "Πλάνο του" που είχε πει στην κ. Υφυπουργό δεν το έστειλε!!!! Ο Λόγος?????
Αν τώρα γινόμουν σαν και εσένα θα σου έλεγα απλά ότι σκόπιμα ο Δημητριάδης δεν έστειλε τίποτα γιατί ήξερε ότι "οι δικοί του" του λέγαν ότι Δήμαρχε τα Τρίκαλα θα κλείσουν θα πάρουμε την εκδίκηση για τον Κιρκιλιανίδη... αλλά δεν το λέω... γιατί απλά ακούγονται κατά 8.32%
Ο Λαϊκισμός πάντως πάει στα σύννεφα!!!!
Γιατί λοιπόν δεν παίρνετε αύριο στο 2103443505 που είναι το ιδιαίτερο γραφείο της Υπουργού να μάθετε όλα τα σχετικά και απλά γίνεστε πρόβατα και ακούτε μόνο τον τσομπάνο που σας οδηγεί και θα σας φτάσεις τον γκρεμό??????

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Χατζίδης? ο επαγγελματίας πολιτικός που κατεβαίνει υποψήφιος μια με το πράσινο και μια με το μπλε κόμμα?

Με ποιά ιδιότητα μπορεί να ενεργήσει αυτός ο αχυράνθρωπος και να πιέσει για να κλείσει το Γυμνάσιο στο Πλατύ?