Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ "ΞΗΛΩΜΑ" ΤΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Στην τελική ευθεία για την απομάκρυνση των «Αγανακτισμένων» που έχουν εναπομείνει στο χώρο μπροστά από το Λευκό Πύργο βρίσκονται ο δήμος Θεσσαλονίκης και οι αρμόδιες αρχές. Τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, είχε...
επαφές με τις εισαγγελικές αρχές και ζήτησε τη συνδρομή τους για την απομάκρυνση των... σκηνιτών του Λευκού Πύργου.

Είναι εμφανές ότι η επιχείρηση εκκαθάρισης της πλατείας Συντάγματος, που έγινε πρόσφατα στο δήμο Αθηναίων με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, και τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας, διευκόλυνε και τον κ. Μπουτάρη για να προχωρήσει σε ανάλογη πρωτοβουλία.

Ετσι, σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη επιχείρηση απομάκρυνσης των... σκηνιτών του Λευκού Πύργου. Μάλιστα, ενδέχεται αυτό να έχει γίνει μέχρι την προσεχή Κυριακή. Σχετικές συζητήσεις έχουν γίνει και μεταξύ των αρμοδίων στο δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφασιστούν με προσοχή οι επόμενες κινήσεις.

Είναι, όμως, βέβαιο ότι και εδώ θα ακολουθηθεί το «μοντέλο» της Αθήνας, αναφορικά με το οποίο οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας στην όλη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: