Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΛΙΚΗΣ- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΣΒΗΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ;

Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια αγνώστων να βάλουν φωτιά στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας στο δημαρχείο της Μελίκης. Τις πρωινές ώρες, γύρω στις 6 πμ, ξέσπασε φωτιά στα δυο γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας αλλά περαστικοί αντιλήφθηκαν την φωτιά και αμέσως έγινε επέμβαση και κατασβέστηκε.
Μέσα στα γραφεία υπήρχαν μπουκάλια με... βενζίνη τα οποία δεν πρόλαβαν να καούν ώστε να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. "Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπάρχουν ζημιές. Ούτε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ούτε τα αρχεία έπαθαν ζημιά" δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κ. Βενιόπουλος.
Στη Μελίκη βρίσκονται εκτός του αντιδημάρχου Βενιόπουλου είναι και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης ώστε να σχηματίσει άποψη για το συμβάν.
Γεγονός είναι ότι η ενέργεια αυτή μόνο τυχαία δεν είναι αφού στα γραφεία βρέθηκαν μπουκάλια με βενζίνη. Οπότε, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και οι άγνωστοι θέλησαν να σβήσουν ίχνη τους από τυχόν ύποπτες συναλλαγές.
Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς ο εμπρησμός αυτός.
Της υπόθεσης έχει επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και η Αστυνομία.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συμμορία επι το έργον. Κι αν δεν είναι συμμορία τι είναι; Ποιοί είναι μέλη; Έλα ντε. Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει, αυτός ο εμπρησμός? Γιατί το μυαλό μου εμένα πάει στο 2002??

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου τους φοβήθηκε το μάτι μου, τι είναι αυτοί ρε παιδιά? Στο Σικάγο είμαστε? Α ρε Δήμαρχε, αυτοί θα σε τρελάνουν, πάρε γρήγορα το βούρδουλα, και καθάρισε τον κόπρο του αυγείου , είναι κρίμα να συνδυάζεται το όνομα σου με αυτά τα λαμόγια!!

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν τα οργανα. Οταν φοβαται ο κωλος σου βαζεις φωτια για να τον σωσεις.
Αντε να δουμε και κανα λαμογια στης φυλακης τα σιδερα. Και δεν ειναι και λιγα στον συγκεκριμενο πρωην δημο.

Ανώνυμος είπε...

Όσες φωτιές και αν βάλετε, όσα και αν θέλετε να κρύψετε, και όσα παπαγαλάκια και εάν έχετε, που προσπαθούν ,με το αζημίωτο βέβαια να σας στηρίξουν άμεσα, η έμμεσα τη φυλακή δεν θα την γλυτώσεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Μία κλασική περίπτωση που αποδεικνύει ότι κοπρίτες τοι κοινοί ποινικού δικαίου, απατεώνες, συμμορία με λίγα λόγια, κάποτε εκλέχτηκε Δημοκρατικά εκεί στην Μελίκη. Αλήθεια, καταδικάστηκε κανένας τους για οτιδήποτε;

Ανώνυμος είπε...

πω πω..παλι καλα που δεν καηκε και το υπολοιπο..παλι καλα το προλαβαν..αντε βρε λαμογια ολοι, καηκε μονο το γραφειο "οικονομικων", αλλα εμεις φταιμε γιατι οι πραγματικοι εμπρηστες ειστε ολοι εσεις που ειστε μεσα εκει..αλλα αφου εχετε προτυπα τους πολιτικους της χωρας τι περιμενεις..

loulas είπε...

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου, κατά καιρούς ακουγότανε διάφορα σχόλια , και μάλιστα από επίσημα χείλη, για εκτροχιασμό τις προηγούμενης Δημοτικής Αρχής . Μού είχε κάνη εντύπωση ότι δεν υπήρχε καμία αντίδραση για όσα ακουγότανε, και ήτανε βαριά. Αλλά και το γεγονός που παρακολούθησα σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο, περί μη ύπαρξης ισολογισμών για μία πενταετία, μου δημιούργησε τεράστια ερωτιματικά.Θα συμφωνήσω με τον κ Δήμαρχο, πως είναι κλασική περίπτωση εμπρησμού, και ταπεινά πιστεύω πως η παρούσα Δημοτική Αρχή θα πρέπει άμεσα να απεμπλακεί από τα βαρίδια αυτά τα οποία προφανώς γνωρίζει, για να μην κατηγορηθεί για συνέργεια, και συγκάλυψη. Αισιοδοξώ πως ο κ Δήμαρχος θα ενεργήσει δεόντως προς την κατεύθυνση αυτή. Και επίσης πιστεύω πως θα ήτανε ποιο ωφέλιμο, κάποιες κατηγορίες που εκτοξεύονται, από επίσημα χείλη, είναι καιρός πλέων να καταγγελθούν και με ονοματεπώνυμο στις αρμόδιες Δικαστικές αρχές και να δημοσιοποιηθούν στα ΜΜΕ γιατί αυτή είναι η υποχρέωση του κάθε υπεύθυνου καταγγέλλοντος , ιδιαιτέρως όμως όταν τα καταγγελλόμενα προέρχονται από εκπροσώπους του Έθνους.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια καταδικάστηκαν. Και ο Καρέλης που ήταν Δήμαρχος και ένας τσιφόπουλος που τώρα είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημητριαδη. Μάλιστα τον Καρέλη, ο Δημητριάδης τον είχε και για συμπαραστάτη του Δημότη υποψήφιο. Ευτυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μας λένε οτι πετροβολουν το δέντρο που έχει καρπούς και όχι αυτά που δεν έχουν.Ο Καρέλης ήταν 8 χρόνια δήμαρχος και κατα γενικη ομολογία από τους καλύτερους ,απόδειξη η αποδοχή του κοσμου ,που εκφράστηκε μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες. Η τελευταία φωτιά που ξέσπασε στο "δημαρχείο μας" αποτλεί μάλλον αντίποινα των αντιπάλων του στη "φωτιά" που τους άναψε προεκλογικά στα "μπατζακια" τους .

Ανώνυμος είπε...

400.OO0 ΕΥΡΩ ΣΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ - ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ??? ΑΥΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ???? Η΄ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!!