Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ: ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ; ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ...


Φ. Δημητριάδης
Άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη στην αίτηση που υπέβαλε ο συνδυασμός του Μπ. Γκιόνογλου να συζητηθεί το θέμα των φωτοβολταϊκών στην ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο δήμαρχος δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι ο πρώην δήμαρχος παραβιάζει ανοιχτές πόρτες θέλοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις στο θέμα των φωτοβολταϊκών που είναι τουλάχιστον θολό.
Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας είπε:"Είναι οφθαλμοφανές από τον τελευταίο ανίδεο του θέματος ότι ο πρώην δήμαρχος με τους συμβούλους του προσπαθούν να θολώσουν τα νερά γιατί προφανώς κάτι τους απασχολεί, τους ανησυχεί.
Εμείς ως διοίκηση και εγώ προσωπικά ήμουνα αυτός που σε προηγούμενη συνεδρίαση είχα δηλώσει ότι το θέμα αυτό που είναι μεγάλο, έχει σκοτεινές πλευρές και πολλές παρατυπίες και ασάφειες θα έρθει ως τακτικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
Δεν υπήρχε λόγος να αιτηθούν ώστε να έρθει το θέμα των φωτοβολταϊκών στο δημοτικό συμβούλιο αφού ούτως ή άλλως αποτελεί θέμα της ημερήσια διάταξης στη συνεδρίαση που θα γίνει στο τέλος του Αυγούστου.
Εκεί θα τα πούμε όλα και θα φανούν όλα. Τόσο οι ελλείψεις, οι ολιγωρίες και οι ευθύνες όλων. Εξ άλλου, μια πρόγευση όλοι πήραμε από την πρώτη νομική ανάγνωση που παρουσίασε στο συμβούλιο η νομικός του δήμου κ. Κουρκουτά."

Είναι προφανές ότι το θέμα των Φωτοβολταϊκών θα απασχολήσει το συμβούλιο και την τοπική κοινωνία αφού το ζήτημα είναι μεγάλο, παίζονται χοντρά λεφτά και συμφέροντα και θα πρέπει να μαθευτεί όλη η αλήθεια και να καταλογιστούν ευθύνες αν υπάρχουν.

9 σχόλια:

loulas είπε...

Κ Δήμαρχε, ένα χρόνο τώρα ασχολείσθε εσείς με την αντιπολίτευση, και η αντιπολίτευση με εσάς. Τις όποιες διαφορές σας, ας τις λύσουν τα αρμόδια όργανα, όπου υπάρχουν ευθύνες ας καταλογισθούν, όσοι είναι επίορκοι, ας καθίσουν στο εδώλιο και να υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Δεν μπορείτε, και εσείς και η αντιπολίτευση, να ξεκατινιάζεσται κάθε φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι απαράδεκτο!! Δείτε λίγο την καθημερινότητα, οι κάδοι βρομάνε, τα πεζοδρόμια είναι κλειστά από τραπεζοκαθίσματα, οι διάφορες αφίσες γέμισαν και βρόμισαν την Πόλη μας, τα πάρκα και οι παιδικές χαρές, είναι στα χάλια τους, γενικά υπάρχει ακαταστασία σε όλους τους τομείς, και εσείς τσακώνεστε σαν μικρά παιδιά, δεν σας τιμά αυτή η κατάσταση!!

Ανώνυμος είπε...

SIMFONO DEN EINAI EDO PLATI EDO EINAI POLI K OXI MEGALO XORIO

Ανώνυμος είπε...

DIMITRIADI TI LEEI O IDATOPIRGOS ? LEITOURGEI KANONIKA ?

Ανώνυμος είπε...

μια απαντηση απο κατοικο του μεγαλου ΧΩΡΙΟΥ μακαρι να ηταν η Αλεξανδρεια σαν το ΠΛΑΤΥ ,ουτε θελαμε ,ουτε σας θαυμαζαμε ,ουτε απασκοπουμε να σας μοιαξουμε ....αλλα το δικο μας πρωιν δημαρχειο αδειασε,οι δικες μας καρεκλες μαζι με τους υπαλληλους εφυγαν απο εδω ,τα φαξ,τα φωτοτυπικα μεχρι και βιβλιαρια ασθενειας του ογα δεν ειχαν οι ανταποκριτες σας...και αλλα που δεν θα αριθμησω τωρα...αλλωστε ειδες την διαφορα ωραριου των υπηρεσιων μαζι με την αποδοτικοτητα τους ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ....ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ? ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ?
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΜΕ 395000€ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 3+ ΕΚΑΤ .€ ΧΑΣΟΥΡΑ!!!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.....ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΠΡΩΙ..

Ανώνυμος είπε...

ti mou lete kirie oti mporeis na deis to "dimarxo" sas ? epeidi eiste eseis ston aulogiro tou ? kai gia auto exei ta xalia tis i poli giati den exei epafi me tin pragmatikotita des ti ginete me ta skoupidia tous vromikous kadous ta egkateleimena parka ,ta trapezokathismata kai tis autheretes kataskeues sti vetsopoulou kai sto pezodromo , ta aeropano kai tis afises kai tosa alla katike tou megalou xoriou kai ipostirikti toy megalou dimarxou ... emeis edo zoume kai ta vlepoume . kai epeidi eimai kai apliroti ergazomeni edo kai 8 mines pes sto dimarxo sou oti peiname den antexoume allo ti theoria k to xilino logo ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ.ΑΜΑ ΖΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΤΟΥ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΘΕΡΑΙΤΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ Ν'ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ! ΑΞΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥ!ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

Τα φωτοβολταικα panel παρόλο που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, η κυβέρνηση δεν παίρνει ξεκάθαρα μέτρα γι αυτά κι έτσι δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα.