Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας 27χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Αθήνα, ύστερα από καταγγελία ενός 57χρονου και του γιού του, 31 ετων, ότι λίγο έξω από την Αρεόπολη, μαζί με έναν 26χρονο, τους σταμάτησαν και τους χτύπησαν, προκαλώντας τους επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Συγκεκριμένα, πατέραs και γιος κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Αρεόπολης, ότι ενώ κινούντο με τα αυτοκίνητά τους, δύο άγνωστα άτομα τους...σταμάτησαν στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αρεόπολης - Γυθείου και τους χτύπησαν, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους κι ότι αμέσως μετά διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Τα θύματα του ξυλοδαρμού διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στην γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, στην έξοδο της Σπάρτης προς Τρίπολη. Οι επιβαίνοντες σε αυτό προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης, όπου αργότερα αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.

Η ασφάλεια Σπάρτης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου ειδικού φρουρού, και του 26χρονου ιδιώτη, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Γυθείου, ενώ ο ειδικός φρουρός με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.