Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ δέχτηκε στο γραφείο του το Σάββατο 30 Ιουλίου ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος. Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, ενώ κάτω από το πολιτικό γραφείο του κ. Σιδηρόπουλου υπήρχαν συγκεντρωμένοι πολλοί ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ.
Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε ο κ. Σιδηρόπουλος αφού άκουσε...τις απόψεις και τις θέσεις του Σωματείου των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ημαθίας, τάχθηκε στο πλευρό τους υποστηρίζοντας ότι η απελευθέρωση του επαγγέλματος πρέπει να γίνει, αλλά με συγκεκριμένους κανόνες και με όρους και προϋποθέσεις (π.χ. πληθυσμιακά κριτήρια), που θα διασφαλίζουν τόσο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανταγωνιστικότητα, όσο και τη βιωσιμότητα του επαγγέλματος.

Ο Βουλευτής σημείωσε ότι συμφωνεί με τους όρους που είχαν τεθεί με το διάταγμα του προηγούμενου Υπουργού Μεταφορών κ. Ρέππα και τόνισε ότι πιέζει μαζί με άλλους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον νυν Υπουργό κ. Ραγκούση να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει, το οποίο δεν πρέπει να διαιωνίζεται, καθώς οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ με τον τρόπο που γίνονται στην καρδιά του καλοκαιριού, έχουν τεράστιες δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό μας και θίγουν τη χώρα διεθνώς. Σε κάθε περίπτωση, θα μεταφέρει στην ηγεσία του Υπουργείου τα αιτήματα των αυτοκινητιστών, με κύρια απαίτηση την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ ωχ ωχ , δηλαδή δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο του Ραγκούση;

Ανώνυμος είπε...

εμπρος στο δρομο που χαραξε η Τονια,και ο Λιντζερης.προλαβαινει το αρμα Βενιζελου?

Ανώνυμος είπε...

καλώς ή κακώς πήρε θέση. στη βουλή θα κάνει το ίδιο ή πάμε για κωλοτούμπα??