Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΑΕΙ

Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στη Διαμαντοπούλου: «Κυρία Υπουργέ, μου άρεσε περισσότερο το πρώτο νομοσχέδιο που φέρατε από αυτό εδώ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί αυτές είναι οι θέσεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εδώ και 10 χρόνια!»

Δεν είναι εκπληκτικό ότι το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ (λέμε τώρα) ταυτίζεται τόσο πολύ με το ακροδεξιό ΛΑΟΣ; Κι όμως, και να θέλει να κρυφτεί δεν το αφήνει ο πονηρός αρχηγός. Ο Καρατζαφέρης ντε. Που βγαίνει και με δήθεν αθώο ύφος κάνει δηλώσεις που εκθέτουν το ΠΑΣΟΚ.
Πως είπατε; Δεν το εκθέτουν;
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Ότι δεν...εκτίθεται το ΠΑΣΟΚ όταν το εκθειάζει ο Καρατζαφέρης τόσο για το νομοσχέδιο για την Παιδεία όσο και για την μεταναστευτική πολιτική απ΄ όσο θυμάμαι.
Δεν αναφέρομαι στην ψήφο του Καρατζαφέρη στο Μνημόνιο Νο1, ήθελαν κι άλλοι να το ψηφίσουν αλλά έκαναν την καρδιά τους πέτρα και δεν το τόλμησαν.
ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μαζί στην εξουσία λοιπόν και όμοιος ομοίω αεί πελάζει έλεγαν οι παλιοί…

2 σχόλια:

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ..ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΑΝ(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ)ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ 'ΦΑΡΣΑΣ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ,ΒΕΒΑΙΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΩ 'ΔΗΘΕΝ'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ(;)ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ..ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 'ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ' ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ 'ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ',ΈΚΣΥΧΓΡΟΝΙΣΤΕΣ','ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ' ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ 'ΣΤΕΣ'..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ 'ΛΗΣΤΕΣ' ΟΝΕΙΡΩΝ,ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ,ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ..ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ ΔΗΛΑΔΗ...

Ανώνυμος είπε...

ε υπερ-ευαισθητε ευπατριδη ,θυμιζεις τον τσοπανη στο γνωστο ανεκδοτο με τον λυκο και τα προβατα.αν σου διαφευγει,οταν ηρθε ο λυκος κανεις δεν του δωσε κανεις σημασια. οντως βλεπεις το φασισμο να ερχεται στο προσωπο του Παπανδρεου?