Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΘΑ "ΝΙΚΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ Ή ΛΟΓΙΚΗ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

Οι ανεγκέφαλοι επιμένουν και βρίζουν. Επιμένουν να ασχημονούν. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο άρχισε στο Βόλο και βρήκαν ευκαιρία να διαδηλώσουν βρίζοντας εν χορώ τον Γερουλάνο λες και αυτός φταίει που αυτοί ανέχτηκαν τον Μπέο για πρόεδρο και ιδιοκτήτη του ιστορικού Ολυμπιακού Βόλου.
Ας το πάρουν απόφαση, οι...
μαγκιές και οι τσαμπουκάδες πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν στο πολύπαθο ποδόσφαιρο.
Όμως, προσωπικά έχω μεγάλες αμφιβολίες για το αν θα συμβεί αυτό. Δε γνωρίζω το σκηνικό που έχει στηθεί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Γνωρίζω άριστα το τι γίνεται τόσα χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ημαθίας. Το είχαμε ως ΧΡΟΝΙΚΑ καταγγείλει άπειρες φορές αλλά ουδείς αρμόδιος συγκινήθηκε.
Ουδείς εισαγγελέας έδειξε ενδιαφέρον να αρχίσει έρευνα και να οδηγήσει όλους αυτούς που έχουν αλώσει το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη δικαιοσύνη.
Θεωρώ ότι το κράτος είναι αδύναμο, είναι όμηρος των ισχυρών που ελέγχουν το ποδόσφαιρο και τελικά θα δούμε το ίδιο έργο με αποτέλεσμα να νιώθουν "ριγμένοι" οι Βολιώτες που σήμερα και χτες διαδηλώνουν για την ομάδα τους και ουσιαστικά για το Μπέο. Θα νιώθουν "ριγμένοι" γιατί ο Μπέος δεν είναι εν τέλει τόσο ισχυρός για να διασωθεί αυτός και η ΠΑΕ του...

Δείτε το απαράδεκτο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: