Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΟΡΕΙΑ- ΒΙΝΤΕΟ

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι κάτοικοι του Πλατέος που συνεχίζουν την κατάληψη του Γυμνασίου τους απαιτώντας την ανάκληση της απαράδεκτης απόφασης της Ε. Χριστοφιλλοπούλου που το καταργεί.
Σήμερα το πρωί τέσσερις καθηγητές, δυο του Γυμνασίου και δυο του Λυκείου, πήγαν να πάρουν τα...αρχεία του Γυμνασίου αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος.
Οι κάτοικοι ανησύχησαν και αμέσως συγκεντρώθηκαν κι άλλοι χωριανοί αφού υπολίγισαν ότι θα επιχειρήσει η Διεύθυνση Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης Ημαθία να πάρει το αρχείο παρουσία εισαγγελέα.
Ωστόσο, ως τις 2 μμ δεν έγινε το παραμικρό και οι κάτοικοι αποφάσισαν ότι τις επόμενες ημέρες θα προγραμματίσουν κινητοποίηση στη Βέροια ώστε να δοθεί κι άλλη διάσταση στο πρόβλημά τους.
Δείτε το βίντεο της συζήτησης που έκαναν στην αυλή του σχολείου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νταβατζηλίκια, μαγκιές και φιγούρες τέλος!!! Το Γυμνάσιο Πλατέως θεωρείται παρελθόν, όσο νωρίτερα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα για εσάς και τα παιδιά σας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μίσος ρε παιδιά?

Δε σας αρέσει που κάποιοι πολίτες αυτής της χώρας αγωνίζονται για το χωριό τους? Για το μέλλον των παιδιών τους?

Προτιμάς και συ ανώνυμε "μάγκα" τις μεθόδους νεόκοπου "προαγωγού" της πολιτικής του τόπου μας, που χαριεντίζεται σε πολιτικά γραφεία και κομματικά συστήματα για να κερδίσει με ΩΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, το δικό του καθαρά προσωπικό συμφέρον?

Πάρτο αλλιώς και μέτρα τα λόγια σου ξανά σε παρακαλώ πολύ.

Σήμερα είναι το δικό μας, αύριο θα είναι το δικό σας....

Ανώνυμος είπε...

λες βλακειες...εμεισ αγωνιζομαστε για το δικιο του χωριου μας..και αυτο που θελουμε θα το καταφερουμε..κ μονο απο αυτο που εγραψες φαινεται το επιπεδο σου...χαχαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΑΤΙΩΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ 20 ΚΑΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ