Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ- Ο Υφυπ. ΤΟΛΚΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Ακόμα μια Πασοκική "μεταρρύθμιση" έρχεται να υποστεί η Ημαθία με το κλείσιμο του Τελωνείου από την ερχόμενη Δευτέρα. Το τελωνείο κλείνει στα πλαίσια του "εξορθολογισμού" και της περιστολής δαπανών και μεταφέρεται στη Σκύδρα.
Να σημειώσουμε ότι ανάλογο θέμα είχε προκύψει και για τη Σκύδρα αλλά τότε είχε βγει δημόσια με δήλωσή της η τότε υφυπουργός Θ. Τζάκρη και είπε κατηγορηματικά ότι δεν θα κλείσει.
Ο Ημαθιώτης υφυπουργός... Αγγ. Τόλκας φαίνεται ότι δε μπόρεσε να κρατήσει το Τελωνείο ανοιχτό είτε γιατί θεωρεί ότι ορθώς πρέπει να κλείσει, μια άποψη που εξέφρασε και τα σχολεία στα πλαίσια της "εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης" είτε γιατί δεν ασχολήθηκε με το θέμα θεωρώντας το ήσσονος σημασίας που θα είναι ένα τελωνείο είτε ασχολήθηκε και δεν εισακούστηκε.
Γεγονός όμως είναι ότι το Τελωνείο της Βέροιας κλείνει και μια δραστηριότητα παύει να υπάρχει για το νομό με όλες τις συνέπειες που είναι αυτονόητες.
Να σημείωσουμε ότι το Επιιμελητήριο Ημαθίας είχε προτείνει σε ανύποπτο χρόνο και στο πλαίσιο της αξιοποίησης της Αγοράς της Κουλούρας να μεταφερθεί το Τελωνείο μαζί με άλλες δραστηριότητες αλλά η πρότασή του μπλοκαρίστηκε..
Άντε να δούμε τώρα τον νεαρό υφυπουργό τι νέα δράση θα φροντίσει να φέρει στην Ημαθία ως ισοδύναμη με αυτή που φεύγει, για να μιλήσουμε με την τρέχουσα γλώσσα των Πασόκων που ψάχνουν ισοδύναμες λύσεις.
Θα μπορέσει ο Τόλκας να φέρει στην Ημαθία μια νέα δραστηριότητα που να αναπληρώσει το λουκέτο που μπαίνει στο Τελωνείο; Θα δούμε αν και την απάντηση την ξέρουμε..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το ερώτημα....που είναι? Μήπως κάηκε από την πολύ κόπωση στο να εξυπηρετήσει "αλλήλους" με περίεργες αποφάσεις για κλείσιμο σχολείων που έπρεπε να λειτουργήσουν κανονικά και να ανοίξουν άλλα που ήταν να κλείσουν?

Τώρα πλέον πολύ αργά....μετά το φιάσκο με το Γυμνάσιο Πλατέος......κανένας πολιτικός δε τον παίρνει στα σοβαρά....

Άντε και στις επόμενες εκλογές μεταγραφή στα ψηφοδέλτια της Β' Αθηνών.....γιατί η Ημαθία μάλλον δύσκολα να σε εμπιστευτεί ξανά....

Ανώνυμος είπε...

Τόσα μπορεί τόσα κάνει.
Μην τον βαράτε.
Προσπαθεί να επιβιώση.
Γιατί στα αλήθεια πιστεύει κανείς οτι μπορεί να κάνει κατι?
Χλωμό το βλέπω.