Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ ΓΙΑ Μ. ΧΑΛΚΙΔΗ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ...


Μ. Χαλκίδης- Σ. Κούγκας
Την εκτίμησή του ότι ο νυν βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία Μιχάλης Χαλκίδης θα πρέπει να αποχωρήσει από την πολιτική και "αν είναι έξυπνος να μην εκτεθεί ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές γιατί θα καταποντιστεί" δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σ. Κούγκας. Είναι προφανές ότι η δήλωση- εκτίμηση του αντιδημάρχου και κατά κοινή ομολογία έμπειρου περί τα εκλογικά, θα προκαλέσει κύκλο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούγκας δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι ο βουλευτής στις εκλογές που θα γίνουν, όποτε κι αν γίνουν δεν πρόκειται να...
ξεπεράσει τους 4.500 σταυρούς προτίμησης με αποτέλεσμα να καταβαρθρωθεί πολιτικά.
Μάλιστα, ο κ. Κούγκας είπε επί λέξη: "Ο Χαλκίδης δεν πρόκειται όπως εκτιμώ να ξεπεράσει τους 4,5 χιλιάδες σταυρούς. Αν αγγίξει τους πέντε χιλιάδες σταυρούς τότε εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ από τη θέση μου."
Ασφαλώς η εκτίμηση αυτή του αντιδημάρχου είναι σκέτη και ευθεία "πρόκληση" στον βουλευτή και το περιβάλλον του που ακούει ότι από τους 17 χιλιάδες σταυρούς θα κάνει ανώμαλη προσγείωση στους 4,5 !!Συνεχίζοντας τη δήλωσή του ο αντιδήμαρχος στα ΧΡΟΝΙΚΑ είπε ότι στις εκλογές του 2009 είχε και τότε προβλέψει πως ο Χαλκίδης θα τερμάτιζε δεύτερος αλλά έπεσε έξω για 55 σταυρούς. Αιτιολόγησε όμως την πρωτιά του βουλευτή λέγοντας ότι "τότε υπήρξαν φαινόμενα όπως αυτό του 69ου εκλ. τμήματος και στις ερχόμενες εκλογές είναι προφανές ότι τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να υπάρξουν".
Όπως είναι γνωστό ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Χαλκίδης έχει ευθεία κόντρα και σκληρή σύγκρουση τόσο με τον αντιδήμαρχο και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ της Ημαθίας όσο και με τη δημοτική διοίκηση της Αλεξάνδρειας εξ αιτίας της απαίτησης του βουλευτή να καταρτίσει αυτός το ψηφοδέλτιο του Φ. Δημητριάδη αποκλείοντας μια σειρά στελεχών από υποψήφιους συμβούλους.
Ο Σ. Κούγκας στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ήταν πολιτικός υποστηρικτής του Λ. Τσαβδαδίδη ενώ και σήμερα δηλώνει ότι συνεχίζει να τον στηρίζει μη αποκλείοντας το ενδεχόμενο να στηρίξει και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αποστόλη Βεσυρόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: και γιατί να μη βγουν αυτοί οι δυο, θα είναι πολύ καλύτεροι από τον Χαλκίδη και θα είναι πολύ καλύτερα για την Ημαθία...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ??????

Ανώνυμος είπε...

Πολύ έπαρση ο Κουγκας!!! Ας προσέξει να μην προσγειώθη και αυτός ανώμαλα ,γιατί σε όλα τα
Τα κακά δρώμενα συμετειχε και αυτός στον τόπο
Μας

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???????

Ανώνυμος είπε...

ASE MAS RE KOYGKA! MHPWS MYRISTIKES KATI H MOY FAINETAI???? KOITA TI GINETAI ME TO DHMARXO SAS KAI ASE TO XALKIDH.BESYROPOYLO "H" TSABDARIDH????????? MALLON STO TELOS XALKIDH...

Ανώνυμος είπε...

Ο χαλκίδης ότι είχε να προσφέρει το πρόσφερε. και περιουσία έκανε και το σοι του το βόλεψε. Καιρός είναι να συνταξιοδοτηθεί και να συνεχίσει να τον πληρώνει ο ελληνικός λαός ενώ θα συνεχίζει να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα το τάβλι.

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Δεν μας παρατατε ρε πολιτικουλια .
Το μονο που σας νοιαζει ειναι η τσεπουλα σας και ο εγωισμος σας.
Σας βαρεθηκαμε και τους δυο σας.
Νταβατζηδες της περιοχης νομιζετε οτι είστε?
Θα δειτε και οι 2 σας στις επομενες εκλογες. Γιατι πλεον ψηφιζουν και οι ΝΕΟΙ.