Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ

Συνελήφθη χθες (10-08-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής....

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός 30 ετών ο οποίος εχθές (10-08-2011) τις πρωινές ώρες, διέπραξε τις ακόλουθες κλοπές:
• από οικία ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού, στο Σταυρό Ημαθίας, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
• Από οικία ιδιοκτησίας 86χρονου ημεδαπού, στα Καβάσιλα Ημαθίας, αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο.
• Στη συνέχεια, στα Καβάσιλα Ημαθίας, έσπασε το τζάμι Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε (1) κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
• Ακολούθως, από οικία ιδιοκτησίας 64χρονης ημεδαπής, στην Αλεξάνδρεια αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρυσαφικά, έγινε όμως αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.
• στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από κατάστημα ιδιοκτησίας 40χρονης ημεδαπής αφαίρεσε (1) κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του συζύγου της. Χρησιμοποιώντας τα κλειδιά αφαίρεσε από το αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα, το χρηματικό ποσό των (200) € και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Ο 30χρονος κάθε φορά επιβιβαζόταν σε Ι.Χ. Επιβατηγό ιδιοκτησίας του και τρεπόταν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα κλοπιμαία και το παραπάνω όχημα δεν βρέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: