Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Εξαντλημένοι από τις υπερβολικές χρονικές καθυστερήσεις του κράτους που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς τους Φαρμακοποιούς αποφάσισαν να μη δίνουν στους ασφαλισμένους του Δημοσίου δωρεάν φάρμακα αλλά μόνο τοις μετρητοίς.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας είναι:Ο Φ.Σ.Ημαθίας ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ΤΥΔΚΥ-ΟΠΑΔ ότι ,επειδή το ταμείο τους καθυστερεί την εξόφληση των λογαριασμών για πάνω από 10μήνες [ο νόμος ορίζει 45 μέρες]και οι υποσχέσεις δεν πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα , ο πρόεδρος και το Δ.Σ. θα ενεργοποιήσουν στο προσεχές μέλλον την απόφαση της Γ.Σ. του Μαρτίου για αναστολή χορήγησης φαρμάκων επι πιστώσει[όπως έγινε με την ΔΕΗ-ΤΣΑΥ-ΤΣΜΕΔΕ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ].

Στην περίπτωση αυτή οι ασφαλισμένοι του ΤΥΔΚΥ-ΟΠΑΔ θα πληρώνουν τα φάρμακα μετρητοίς με απόδειξη και θα την προσκομίζουν με την συνταγή στο ταμείο τους για την επιστροφή των χρημάτων.

Τα τελευταία μέτρα του Υπουργείου,μειώσεις τιμών στο stock ,περικοπές,άγρια φορολόγηση κλπ, δεν μας αφήνουν πλέον περιθώρια για άλλη αναμονή.

Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Κίμων Παράσχου Αργύρης Φουκαλάς


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κακομοιρης ο Παρασχος δεν εχει λεφτα... Ας κανουμε ερανο ρε παιδια!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πιος φαρμακοτριφτης δεν εχει λεφτα?
Απλα μην τα βαζουμε μονιμος για να τα βαζουμε.
Ας τους πληρωσει το κρατος να τελειωνει το εργο.
Εμεις εαν ειμασταν στην θεση τους θα ειμασταν οκ ?

Απλα το κρατος διαλυεται και την παταει ο απλος κοσμακης , διοτι αυτος την πληρωνει επειδη το δημοσιο δεν πληρωνει τα ταμεια.

Τα ταμεια τα οποια τα ΕΧΟΥΜΕ χρυσοπληρωσει για να καθεται ο καθε ανικανος σε μια καρεκλα και να το παιζει και μαγκας.
Δες ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, κτλ.
Τα ταμεια τα οποια επαιξαν τις εισφορες μας στο χρηματηστηριο και τωρα ειναι μεσα με το κεφαλι.

Το ΙΚΑ που ενω ο εργοδοτης πληρωνει καθε μηνα ( αυτοι που πληρωνουν τες παν) και τα ενσημα του εργαζομενου ερχονται μετα απο 5-6 μηνες.
Γιατι αραγε? Απλα για να μην φανει το τεραστιο ελλειμα.
Κοινος ακομα ενα μαγειρεμα του αχρηστου Ελληνικου δημοσιου.