Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΘ Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

της Άλμα

Έντονα φημολογείται τις τελευταίες μέρες ότι το Σεπτέμβριο από τη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξαγγείλει τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα «άλλο Κίνημα». Μάλιστα το "νέο" ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει αναλάβει ο Νίκος Παπανδρέου, καθότι γνωστός διηγηματογράφος και καλλιτέχνης.....

Αυτά τα παιδιά φαίνεται να κουβαλάνε πολλά τραύματα από τα μικράτα τους. Αλλιώς δεν εξηγούνται οι μεγαλομανίες τους, ο ένας να σώσει την Ελλάδα (λέμε τώρα) κι ο άλλος να μείνει στην ιστορία για την γραφίδα του.

Όσο για την μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, μάλλον πρόκειται για μετάλλαξη του είδους "από την αλλαγή στην απαλλαγή" και δεν το πήρανε χαμπάρι.Έχουν ενα κόλλημα οι πασόκοι να "μετεξελίσσονται".Επί Σημίτη έγιναν εκσυγχρονιστές. Τώρα ο Γιωργάκης θα τους μετεξελίξει σε Ευρωπαίους. Κι αφού από τις πολλές μεταλλάξεις δε θα αυτοαναγνωρίζονται πια, ε, τότε θα επέλθει το μοιραίο.Το κοινωνικό σώμα θα αποβάλλει ως ξένο το μεταλλαγμένο είδος. Και θα απομείνουν αυτοί μόνοι και μεις καλύτερα.

Αυτό θα είναι το τέλος της μετεξέλιξης. Ο χωρισμός.
Τι κρίμα όμως. Δε θα χωρίσουν οι πασόκοι τον Γιωργάκη,μα ο Γιωργάκης το ΠΑΣΟΚ. Αυτά παθαίνουν όσοι δεν τολμούν και μόνο γκρινιάζουν και καρτερούν.

Εμείς όμως τι χρωστάμε να περιμένουμε τις εξελίξεις της οικογενειακής σαπουνόπερας "Η ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ";
Μήπως να βιαστείτε να ρίξετε τους τίτλους τέλους; Μας εξαντλείσατε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναρτηση απο την Αλμα μια ακομα φορα επηρεασμενη απο την εποχη (των μεσημεριαναδικων του κιτρινισματος του λαιφ σταιλ) και σιγουρα με μπολικη χολη. Πολιτικη η παρεμβατικη ουτε για αστειο.Ακριβως στα μετρα του μπλοκ που προσφερει βημα σε αακροαριστερες αοριστολογιες λιγο αναρχισμο και του περισευει εμπαθεια.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο από τον fun της Άλμα για μια ακόμη φορά.
Διακρίνω έναν μαζοχισμό;
Ή για να το πω αλλιώς, άμα σε χαλάει τόσο μπορείς και να μη με διαβάζεις.
Άλμα

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρεσουν οι πολιτες που θελουν να εχουν δημοσιο λογο τους συμπαθω,ισως και να τους ζηλευω γιατι δεν εχω την ικανοτητα να εξωτερικευω την σκεψη μου οπως αυτοι,και παντως, με αυτους που διαφωνω θα τους δινω παντα την ευκαιρια να με επιρεασουν ξαναακουγοντας η ξαναδιαβαζοντας τους. Περιμενω παντα να βρω μια αναρτηση παρεμβατικη και με προταση(να αξιολογισεις μονη σου αν αυτο ειναι μαζοχισμος και αν το δικο σου σχολιο αποπνεει μια αλαζονια) Δεν μπορω λοιπον να σου υποσχεθω πως δεν θα σε ξαναδιαβασω.Αν σε ερμηνευω καλα ομως δεν πρεπει να σε ξανασχολιασω και ετσι θα πραξω.

Ανώνυμος είπε...

Παρεμβάσεις και προτάσεις κάνουν οι πολιτικοί κι εγώ δεν εχω τετοια ματαιοδοξια. Ωστόσο, τα σχόλια μου είναι πολιτικά. Θέλω να πιστεύω ότι διέκρινες την αιχμη προς τους πασοκους που αγονται και φερονται, σ'αυτό το σχόλιο μου και την προτροπή για ανατροπή του κυβερνητικού πασοκ.
Η γνωμη μου είναι ότι μόνο αν ξεσηκωθούν οι πλατιές μάζες εχουμε την οποια ελπιδα διαφυγης απο τον εγκλωβισμο σ'αυτό το ευρωπαϊκο καπιταλιστικο συμπλεγματα της ΕΕ, ΔΝΤ και αγορών-τραπεζων.

Και επειδη οι πολλοι,που ακομη δεν εχουν εξοργιστει κι οχι μονο αγανακτισει, βρισκονται ειτε στο πασοκ ειτε στη νδ, ειναι φανερο πως αυτοί πρέπει να ξεσηκωθούν.Αυτό όμως προϋποθέτει αφενός εν μερει
αυτοακυρωση και πονο για τους πασοκους,αφετέρου ταξική συνείδηση (που λείπει από τους πασόκους,καθοτι αυτοπροσδιοριζονται,τουλάχιστον ακόμα,μεσαία ταξη).
Φαντάζομαι για τους δεξιους δε χρειαζεται να πω τ'αυτονόητα,εχουν δρομο ακομα.

Ελπίζω μέχρις εδώ να ικανοποίησα έστω και αθέλητα (με παρέσυρες) την προσμονή σου για μια θέση μου και να δικαίωσα την συμπαθεια σου σε εναν πολιτη που εχει δημοσιο λογο (πολυ συγκαταβατικό αυτό).

Η αλαζονεία μου,που πολυ ευστοχα διεκρινες,δε μου επιτρέπει να σε χασω απο αναγνώστη.Θα ηταν θανασιμο το πληγμα.
Γι'αυτό χρειαζομαι και τα σχολια σου.Λαθος ερμηνεια εδωσες. Άλλωστε υπαρχει και η διαδικτυακή μοναξια. Μη μου τα στερησεις.

Άλμα

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει η Άλμα. Λίγο πολύ έτσι είναι και όλοι το ξέρουμε.
Απλά απο ότι βλέπω πειράζει στα κομματόσκυλα ότι πλέον τα blogs βγάζουν πιο πολλές αλήθειες ή εξωτερικεύουν ιδέες εκτός συστήματος.

Όποιος δεν μπορεί ας κάθεται αποχαυνωμένος να βλέπει τηλεόραση και να ακούει τα εκάστοτε παπαγαλάκια με διαφορετικούς χρωματισμούς καθέ φορα.