Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΙ (6) ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ !!!

Η υφυπουργός τελικά δεν παίζεται. Ότι της λένε, ότι της ζητάνε οι κομματικοί εγκάθετοι και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι το κάνει. Κατά τα άλλα, υλοποιεί την πολιτική της Κυβέρνησης που συμπυκνώνεται "τα μεγάλα σχολεία παρέχουν άρτια εκπαίδευση". Τρίχες απλώς. Η Χριστοφιλλοπούλου και το ΠΑΣΟΚ άγεται και φέρεται από την γνωστή συμπεριφορά των διαφόρων κομματαρχίσκων και η ίδια γίνεται "ρόμπα" με τα αλλεπάλληλα ΦΕΚ που εκδίδει.
Το ίδιο μπορεί να κάνει και με την περίπτωση του Γυμνασίου Πλατέος που το κατάργησε στο τέλος Ιουνίου, "ανάστησε" το Γυμνάσιο Τρικάλων που είχε "συγχωνεύσει" και έφερε αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.
Διαβάστε την είδηση αναλυτικά και σε ποια σχολεία αναφέρεται...Αναστέλλεται τελικά η συγχώνευση του δημοτικού σχολείου Πενταβρύσου Καστοριάς, για το σχολικό έτος 2011-2012 με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ B 1812 - 11.08.2011).

Με την ίδια απόφαση αναστέλλεται εκτός των άλλων και η συγχώνευση του διθέσιου δημοτικού σχολείου Αχλάδας Φλώρινας, όπως επίσης και των νηπιαγωγείων: Δροσοπηγής, Ανω Υδρούσας, Υδρούσας και Τροπαιούχου σε ένα νέο μονοθέσιο νηπιαγωγείο στον Τροπαιούχο Φλώρινας.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

1 σχόλιο:

Xronika είπε...

Την χυλόπιτα την έφαγε αυτή η καημένη που διαδιδει το αντιθετο για να μην ξεφτιλιστει.Χ.Μ.