Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ- ΕΠΙΑΣΑΝ 40χρονο ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΦΟΥΝΤΑ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ

«Συνελήφθη χθες (22-08-2011) το μεσημέρι, στην Νέα Αγαθούπολη Πιερίας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (1) αυτοσχέδιο ημιτελές τσιγάρο το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη».
Το παραπάνω είναι είδηση του αστυνομικού δελτίου και προφανώς προκαλεί γέλια σε κάθε σοβαρό πολίτη αυτής της χώρας για την δουλειά της Αστυνομίας που κυνηγάει ανεμόμυλους.
Έπιασαν έναν πολίτη σαράντα...χρονών γιατί είχε στην κατοχή του ένα ημιτελές τσιγάρο με φούντα που προφανώς προόρισε για χρήση του μόλις έβρισε κανένα ήσυχο μέρος.
Εκτός του ότι του χάλασαν τη μέρα, οι αστυνομικοί έκαναν τόση γραφική δουλειά για ένα ημιτελές τσιγάρο που είναι σίγουρο ότι βλαστήμησαν την ώρα που τον έπιασαν.
Το τραγελαφικό της κατάστασης είναι δεδομένο και θα συνεχίζεται έως ότου η πολιτεία αποφασίσει να θεσπίσει το αυτονόητο: Νομιμοποίηση της χρήσης και καλλιέργειας κάνναβης για προσωπική χρήση.
Προσέξτε τι λέω, νομιμοποίηση και όχι αποποινικοποίηση της χρήσης. Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαθέτει τον εαυτό του όπως αυτός κρίνει και περισσεύει η υποκρισία του κράτους που έχει στην παρανομία τη χρήση της κάνναβης και είναι νόμιμη η χρήση του αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: