Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ "ΜΕΤΑΛΛΟΥ" ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΕΣ

Έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο η κατάσταση με το κύκλωμα που δρα τόσο σε ευρύτερο όσο και τοπικό επίπεδο και "χτυπάει" υλικά που περιέχουν μέταλλα με μεγάλη αξία μεταπώλησης.
Το κύκλωμα έχει ρημάξει τόσο τους...ΤΟΕΒ από όπου κλέβουν αντλητικές μηχανές από τα αντλιοστάσια, το δίκτυο της ΔΕΗ από όπου αφαιρούν καλώδια και μετασχηματιστές, χυτευμένα καπάκια του δικτύου της αποχέτευσης κλπ.
Τα περιστατικά είναι συνεχή και η αστυνομία αδυνατεί να ανταποκριθεί στο πρόβλημα αν και όλοι γνωρίζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα αυτό.
Στο δήμο Αλεξάνδρειας εκτός των παραπάνω περιστατικών το κύκλωμα συνεπικουρούμενο από βοηθούς που δουλεύει για ένα κομμάτι ψωμί προχωράει και σε ακόμα μια "δράση". Βάζει φωτιά στον σκουπιδότοπο Νησελίου για να εμφανιστούν τα μέταλλα και να τα συλλέξουν. Το γεγονός αυτό έχει αναστατώσει τη διοίκηση του δήμου που βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή για να προλάβει την επανάληψη αυτών των φαινομένων.
Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης ήταν όλο το πρωινό του Σαββάτου στον ΧΑΔΑ Νησελίου και συντόνιζε την κατάσβεση της φωτιάς ως αργά το μεσημέρι. Η διοίκηση του δήμου κάλυψε τα απορρίμματα με χώμα που μεταφέρθηκε από την δημοτική ενότητα Μελίκης και ευελπιστεί στην γρήγορη ολοκλήρωση και υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου της μεταφοράς των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών ώστε να πάψει να λειτουργεί ο ΧΑΔΑ Νησελίου και να μην υπάρχουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι και τα νεκροταφεια Πλατεος χτυπησαν και πηραν απο ταφους καγκελα αλουμινιου και διαφορα αλλα.
ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηαδή δεν έκλεισε η χωματερή; Ευελπιστεί ο Δήμαρχος; Αδιάφορο. Έπρεπε να είναι κλειστή ή όχι; Αν πέσει πρόστιμο, ποιός θα πληρώσει; Αυτός; Πότε επι τέλους θα κάνουν τη δουλειά τους μια φορά;