Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΕΟΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ



Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας με ευθύνη την ενότητα Πλατέος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλατέος και η υποδιευθύντρια του Γυμνασίου έκαναν δηλώσεις στο κρατικό κανάλι ΕΤ3 για την χτεσινή κινητοποίηση των κατοίκων που θέλουν να αποτρέψουν την κατάργηση του Γυμνασίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπερ συγχρονες αιθουσες με νοβοπαν και γυψοσανιδες?150 μαθητες?απο το πλατυ ποσοι ειναι?γιατι απο τον αραχο,λιανοβεργι,παλαιοχωρι μεταφερονται ουτως η αλλως στο πλατυ...οποτε η μεταφορα θα παραμεινει αλλα θα αλλαξει ο προορισμος τους...δεν θελετε να κουρασετε τα παιδακια σας?εμεις που τα κουραζαμε 60χρονια τι να πουμε?και αφου υπαρχει το γυμνασιο σας 60χρονια αν το κανουνε μουσειο ρε παιδια...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά για να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.
Τα Νέα Λύκεια έχουν νέες προοπτικές για το μέλλον κάθε μαθητή, αφού κάθε υπουργός στο κασίμη το κεφάλι γράμματα μαθαίνει. Το νέο πρόγραμμα όμως του Υπουργείου έχει ώς αποτέλεσμα να ενισχύσει τους μαθητές και να τους δημιουργήσει άνετη αφετηρία για το μέλλον τους. Το νέο Λύκειο χρειάζεται 6 τουλάχιστον νέες αίθουσες και ο Δήμαρχος σας το γνώριζε απο τον Φεβρουάριο περίπου. Ακόμα και να πει η κυρία Υφυπουργός το Γυμνάσιο παραμένει στο Πλατύ θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα απο τον Νοέμβριο αφού οι αίθουσες που θα χρειαστούν για τα νέα μαθήματα δεν θα υπάρχουν. Έτσι έγινε μια συμφωνία να κτιστή νέο Γυμνάσιο στο Πλατύ και αυτό το γνώριζε ο Δήμαρχος σας και έτσι το Υπουργείο πήρε μια απόφαση μέχρι να βρεθούν τα χρήματα οι μαθητές να ταξινομηθούν σε διπλανά σχολεία για την μη ύπαρξη προβλήματος. Αυτός που μου κάνει όμως εντύπωση γιατί ο Δήμαρχος σας δεν σας λέει την αλήθεια και σας έχει βάλει στην μέση και τα δυο χωριά Πλατύ και Τρίκαλα κάνετε τέτοια κατάσταση?