Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Αγαστή συνεργασία της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή και επισήμων φορέων


Στις 26 Ιουλίου,στην επέτειο της μάχης στα Δερβενάκια,πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής στον Θ. Κολοκοτρώνη,από τις τοπικές πολιτικές,στρατιωτικές και θρησκευτικές αρχές.Όμως, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο,ο πυρήνας Κορίνθου της νεοναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή,αρχικά στέκεται απέναντι από το στρατιωτικό άγημα φωνάζοντας τα γνωστά εμετικά της συνθήματα και στη συνέχεια παραθέτει επισήμως στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη με τους υπόλοιπους φορείς.
Βέβαια δεν μας προκαλεί...έκπληξη η αγαστή συνεργασία επίσημων φορέων με τη Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικά να υπενθυμίσουμε το περιστατικό της 27ης Ιουνίου, όταν την ώρα που από τη μία τα ΜΑΤ έσερναν αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα και αιματοκυλούσαν τον αγωνιζόμενο λαό μας, από την άλλη φυγάδευαν φασίστες που είχαν παρεισφρήσει στην απεργιακή διαδήλωση.
Σε αυτό το περιστατικό παρατηρούμε όμως μια αναβάθμιση των σχέσεων της Χρυσής Αυγής με τις αρχές, αφού ξεκάθαρα αποκαλύπτεται η αλληλοδιαπλοκή και η συνεύρεση τους. Χαρακτηριστικό είναι πως οι νεοναζί συμμετέχουν κανονικότατα στην επίσημη εκδήλωση, αφού κάνουν επίσημη κατάθεση στεφάνου!

Ουσιαστικά επιβεβαιωνόμαστε με τον οδυνηρότερο τρόπο. Αφενός μεν οι νεοναζιστικές συμμορίες επιχειρούν να «ξεπλυθούν» πολιτικά-ιστορικά για το δολοφονικό, δοσίλογο παρελθόν τους που τους βρήκε συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών ως Ταγματασφ-αλήτες, αφετέρου αποδεικνύουν ότι η ακροδεξιά αποτελεί συστατικό κομμάτι του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, συνεργάτη των κεντροδεξιών και κεντροαριστερών κυβερνήσεων στην επιβολή του εργασιακού και κοινωνικού Μεσαίωνα. Όπως όμως απέδειξαν και τα δραματικά γεγονότα της Νορβηγίας η ακροδεξιά και οι νεοναζιστές δεν αργούν να αποκαλύψουν και το πραγματικό πρόσωπο της μαύρης τρομοκρατίας και του Ολοκληρωτισμού, που έντεχνα καμουφλάρουν με την συνδρομή των ΜΜΕ που τους δίνουν βήμα προπαγάνδισης των αντιδραστικών τους απόψεων.
Σε μια περίοδο που κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ στραγγαλίζουν την εργαζόμενη πλειοψηφία και το αστικό πολιτικό σύστημα χρησιμοποιεί βίαιες κατασταλτικές μεθόδους ενάντια στον εχθρό λαό, αποκαλύπτεται πως οι νεοφασιστικές συμμορίες αποτελούν προνομιακό σύμμαχο του συστήματος. Αυτή η συνεργασία έρχεται σαν συνέχεια των κοινών πογκρόμ κράτους και ακροδεξιάς ενάντια στους μετανάστες του Αγ. Παντελεήμονα και της κοινής πολιτικής ατζέντας για το μεταναστευτικό συνολικά.
Καλούμε του εργαζομένους, Έλληνες και μετανάστες, να απομονώσουν αυτές τις συμμορίες, να αντισταθούν στην επίσημη κρατική ρατσιστική πολιτική και να δώσουν κοινούς απελευθερωτικούς- ταξικούς αγώνες.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: