Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Είδαμε στα δελτία, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν κριτική στον Ραγκούση για την υπόθεση των ταξί. Του είπαν ότι δημιουργεί προβλήματα στον Πρωθυπουργό που κάνει τόσο σοβαρή δουλειά, του είπαν ότι δημιουργεί προβλήματα στους ίδιους που δεν μπορούν να εξηγήσουν στους πολίτες την αλλαγή πολιτικής αφού αλλιώς είχε συμφωνήσει ο Ρέππας με τους ταξιτζήδες. Του είπαν κι άλλα πολλά, όπως για παράδειγμα ότι συμπεριφέρεται ως ξερόλας και αδιαφορεί για το πολιτικό κόστος.
Και ο Ραγκούσης τι τους απάντησε; Τι τους είπε;
Τους είπε το...εξής απλό και τους άδειασε ολοκληρωτικά τους επαναστάτες του γκλυκού νερού που μόλις έρχεται η ώρα να ψηφίσουν κάνουν "κο κο κο".
Τους είπε ότι όλοι εσείς που κάνετε τώρα κριτική είχατε ψηφίσει το νόμο που προέβλεπε την απελευθέρωση του επαγγέλματος και εγώ αυτό κάνω, ανοίγω το επάγγελμα όπως προβλέπει ο νόμος.
Κανονικό άδειασμα όλων αυτών των βουλευτών που νομίζουν ότι μπορούν να δουλεύουν το λαό χωρίς επιπτώσεις. Αυτοί όλοι που σήμερα κάνουν κριτική στο Ραγκούση ήταν που σήκωσαν το χεράκι τους και ψήφισαν το νόμο, ψήφισαν τα Μνημόνια, ψήφισαν ότι είπε το ΔΝΤ και η Τρόικα.
Συνεπώς, ας σταματήσουν τις γιαλαντζί επανστάσεις οι Πασόκοι βουλευτές που ως μόνο στόχο έχουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΛΟΓΟ?