Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΓΓ. ΤΟΛΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ "είχε υποχρεώσεις"


Πορεία με τα ΤΑΞΙ τους πραγματοποίησαν πριν από λίγο ταξιτζήδες από τη Βέροια και από το σωματείο "Ερμής" της Νάουσας. Οι "ταρίφες" (μεταξύ τους και αρκετές γυναίκες) παρκάρισαν τα οχήματα τους στη Ζαφειράκη ( διακρίναμε πάνω από 70 ΤΑΞΙ) και ακολούθως συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Μηνά, περιμένοντας να συναντήσουν το βουλευτή...Τόλκα, ο οποίος όμως απουσίαζε και δεν προσήλθε, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις από τα προεδρεία των ταξιτζήδων προς τη γραμματέα του, να έρθει και να τους εκφράσει τις δικές του θέσεις για το ζήτημα της απελευθέρωσης των ΤΑΞΙ, που προωθεί ο Ραγκούσης, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που υπάρχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν αρκετά συνθήματα ενάντια στον Ραγκούση και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Ημαθίας, που δεν έχουν πάρει θέση, εκτός φυσικά από τον κ. Θανάση Γικόνογλου, που στηρίζει τον αγώνα τους, όπως μας δήλωσε η ηγεσία των σωματείων τους!
Τελικά και αφού περίμεναν περίπου μισή ώρα, ο κ. Τόλκας δεν εμφανίστηκε, αφού είχε .... ειλημμένες υποχρεώσεις, όπως ανέφερε η γραμματέας του και οι ταξιτζήδες, μετά από μια ώρα περίπου από την έναρξη της κινητοποίησής τους( η οποία συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά της Νάουσας) αποχώρησαν εν πομπή προς τη Βέροια.
ΠΗΓΗ: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: