Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ & ΑΦΗΓΗΣΗΣ συνεχίζει το ταξίδι του στις Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βέροιας αποφάσισε για το φετινό καλοκαίρι να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Μια παράσταση, που αρμόζει στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, που επιτάσσει την απλότητα και την αμεσότητα....
Μια παράσταση με αφήγηση λαικών παραμυθιών, που ακούγανε οι μεγάλοι από τους γονείς και τους παππούδες τους και δίνεται και η ευκαιρία και στους μικρότερους να ακούσουν.
Μια παράσταση αφήγησης, που πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τον αγαπημένο στην πατρίδα μας μπερντέ! Σκιές ζωντανεύουν ήρωες της παράδοσής μας και οδηγούν τους θεατές, όλων των ηλικιών στην πραγματική ψυχαγωγία! Η παράσταση ανατέθηκε από το ΚΕ. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας στους καταξιωμένους στο είδος αυτό, Ανθή Θάνου και Παναγιώτη Κούλελη, συνεργάτες και στο παρελθόν του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
Το ταξίδι των δωρεάν παραστάσεων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ στις Τοπικές Κοινότης συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα με την παράσταση την Τετάρτη, στην Κουλούρα την Πέμπτη, στο Ξηρολίβαδο την Παρασκευή και στη Συκιά το Σάββατο. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας περιμένει και πάλι κατοίκους των χωριών να συμμετάσχουν λέγοντας τη δική τους ιστορία, το δικό τους παραμύθι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: