Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ο Δήμαρχος Φ. Δημητριάδης
με τον Γ. Πασιντέλη, μέλος
του ΔΣ
Η πρώτη συνεδρίαση της νέας δημοτικής επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας με την επωνυμία “Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας” έγινε χτες το απόγευμα στο δημαρχείο παρουσία και του δημάρχου Φ. Δημητριάδη. Ο πρόεδρος της επιχείρησης Ζαχαρίας Κοριτίδης παρουσίασε τον πρώτο προϋπολογισμό που αγγίζει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ και που καλύπτει την δραστηριότητα των Παιδικών Σταθμών του δήμου, των Βρεφονηπιακών σταθμών, των ΚΑΠΗ κλπ.
Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας έκανε ξεκάθαρο ότι...η συμμετοχή του δήμου στον προϋπολογισμό που ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ (τα υπόλοιπα είναι επιχορηγήσεις κλπ) θα αυξηθεί αν παραστεί ανάγκη αφού είναι πρώτης προτεραιότητας θέμα για τη διοίκηση η συνέχιση των παροχών στα παιδιά και επ ουδενί δεν πρόκειται να περισταλλούν. Επίσης έγινε σαφές ότι δεν πρόκειται τη φετινή χρονιά να τεθεί θέμα εξίσωσης των τροφείων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς. Να σημειωθεί ότι ισχύουν διαφορετικά τιμολόγια στους παιδικούς σταθμούς και τα ακριβότερα είναι στον τέως δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο Γ. Πασιντέλης, μέλος του νέου ΔΣ της επιχείρησης έκανε πρόταση και η οποία έγινε δεκτή από το σώμα, να επιχειρηθεί η μείωση κατά 20% των μισθωμάτων που πληρώνει ο δήμος στους ιδιοκτήτες των κτηρίων που στεγάζονται οι Παιδικοί Σταθμοί.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο εργατοπατέρας, τι μπορεί να προσφέρει και βρίσκεται δίπλα στον κ Δήμαρχο?

Ανώνυμος είπε...

Εργατοπατέρας τις πλάκας, μαζί με τον άλλο εργατοπατέρα, πρώην πασόκο και νυν Νεοδημοκράτη Ματουλόπουλο που το ΠΑΣΟΚ τον είχε στείλει, και ας ήτανε πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας, και η Νέα Δημοκρατία τον έκανε στέλεχος!!! Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κερδίζει έδαφος η παράταξη, μα ότι σπέρνετε αυτά θερίζεται κύριοι!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα προαναφερθέντα σχόλια, αλλά και από το ύφος τις φωτογραφίας θα διακρίνεται την αλαζονεία και την ειρωνεία που εκπέμπει, σε αντίθεση με τον κ Δήμαρχο, που φαίνετε σοβαρός αλλά και προβληματισμένος. Μην ξεχνάμε την περίοδο που το έπαιζε προσωπάρχης στην Εβικόν αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος παλαιότερα, άραγε τι νομίζει ποιο είναι ο Όμπυα ?