Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΑΕΔ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Στα γραφεία του ΟΑΕΔ Βέροιας βρέθηκε, την Τρίτη 17 Μαΐου, η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, όπου συναντήθηκε με την Προϊσταμένη του Οργανισμού, Δέσποινα Ράλλη, με σκοπό τη διευκόλυνση και επιτάχυνση των διαδικασιών ένταξης στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η κα. Ουσουλτζόγλου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι συνιστά εδώ και χρόνια από τις πιο πετυχημένες δομές κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, προσφέροντας φροντίδα σε σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Η εξασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού συμμετεχόντων, είναι το μόνο εχέγγυο για τη βιωσιμότητα και την ποιότητα του προγράμματος, αφού ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα καθορίσει, εν τέλει, το ύψος της κρατικής χρηματοδότησης.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, βρέθηκα σήμερα εδώ, ώστε σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ να εξασφαλίσουμε το μέγιστο αριθμό συμμετοχής στο πρόγραμμα, διευκολύνοντας τη διαδικασία αίτησης ακόμη και για όσους δικαιούχους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου Βέροιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κα. Ράλλη, Προϊσταμένη της υπηρεσίας, τόσο για τη διάθεση συνεργασίας, όσο και για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: