Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Π. ΣΤΟΜΗ: ΟΛΗ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Πριν από λίγο η Στόμη Παγώνα, μέλος της επιτροπής αγώνα της Κερατέας (κι όχι εκπρόσωπος όπως λάθος γράψαμε), η οποία ήταν ομιλήτρια στην εκδήλωση στα Γιαννιτσά έστειλε το παρακάτω σχόλιο με το οποίο αποτυπώνει την πραγματικότητα η οποία για αντικειμενικούς λόγους παρουσιάστηκε εσφαλμένα και εκ των πραγμάτων πρέπει να αναγνωριστεί.
Η κ. Στόμη γράφει και ξεκαθαρίζει ότι:
Καθώς οι ζωντανές συζητήσεις ασκούν μεγαλύτερη πίεση, ο προφορικός λόγος πάντα καταλήγει να έχει εσφαλμένες διατυπώσεις και παρερμηνείες (με λίγα λόγια γίνονται και λάθη), θα ήθελα να προβώ λοιπόν...στις ακόλουθες διορθώσεις:
Το πρώτο που θα ήθελα να διορθώσω είναι πως δεν είμαι εκπρόσωπος της επιτροπής αγώνα των κατοίκων της Κερατέας όπως γράφει το κείμενο, αλλά απλό μέλος.
Το δεύτερο που θα ήθελα να διορθώσω είναι πως ο Δήμαρχος μας σε κάποια δήλωσή του ανέφερε ως ενδεχόμενη τεχνολογία και αυτήν της αεριοποίησης, αυτή η τεχνική εξάλλου είναι στις σκέψεις και στις συζητήσεις και κατοίκων. Ως ενδεχόμενη ανάμεσα σε αρκετές ενδεχόμενες. Παρόλα αυτά πρέπει να διευκρινίσω απόλυτα και προς διόρθωση των διατυπώσεων μου και ακριβή αποτύπωση των γεγονότων, ότι στη γενική συνέλευση η τελικά διατυπωμένη πρόταση που ακούστηκε δεν προκαθορίζει και δεν δεσμεύεται για καμιά τεχνολογία.
Το τρίτο λοιπόν που θα ήθελα να ανακαλέσω σαν συνέχεια όλων των παραπάνω είναι τον όρο «μάζεμα». Και μάλιστα να πω πως η οποιαδήποτε απόφαση, λαμβάνεται πάντα βασανιστικά μέσα από συζήτηση και διάλογο, όπως συνέβη και στην περίπτωση μας.
Όλη η Κερατέα εξακολουθεί να είναι ενωμένη στις προτάσεις και αποφάσεις της. Όλοι σκεπτόμαστε και προβληματιζόμαστε που είναι υγιές στοιχείο.

Ανακαλώ λοιπόν κρίσιμες διατυπώσεις που μπορεί να προκάλεσαν σύγχυση και παρερμηνείες.
Με συγχωρείται για την εκ των υστέρων διόρθωση κρίσιμων πλευρών, απλά έκρινα πως ήταν αναγκαία
Στόμη Παγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: