Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΞΥΛΟ...


Ξύλο στη Βουλή της Ουκρανίας by babisflou
Σε αγώνα πάλης μετατράπηκε μία συνηθισμένη συνεδρίαση του ουκρανικού Κοινοβουλίου, όταν βουλευτής πιάστηκε στα χέρια με συνάδελφό του και η διαμάχη πέρασε σε άλλο επίπεδο.
Ο εν λόγω πολιτικός τον άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να τον πνίξει, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.
Όπως κατέγραψε η τηλεοπτική...κάμερα που μετέδιδε τη συζήτηση, ο Adam Martynyuk επιτέθηκε στον Oleg Lyashko όταν ο τελευταίος προσπάθησε να πάρει το λόγο.

Ο Martynyuk βρισκόταν στο βήμα, όταν ο αναπληρωτής του Oleg Lyashko ζήτησε το λόγο. Το αίτημα του απορρίφθηκε και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες τον αποκάλεσε ''Φαρισαίο''.

Αυτή ήταν και η αρχή του ξεσπάσματος των δύο πολιτικών που απέδειξαν ότι η πολιτική είναι ένα πολύ αγχωτικό και επικίνδυνο επάγγελμα.

Ο Martynyuk, φανερά εκνευρισμένος, έπιασε με τα δύο του δάχτυλα το λαιμό του συναδέλφου και κόβοντας του την αναπνοή τον πέταξε στο πάτωμα. Ο Lyashko δεν έμεινε με δεμένα χέρια, αντιστάθηκε σθεναρά και ανταπέδωσε τα χτυπήματα γεμάτος μίσος.
Οι υπόλοιποι πολιτικοί παρακολουθούσαν εμβρόντητοι την αξιοπερίεργη διαμάχη που εκτυλισσόταν, με τους πιο τολμηρούς να σπεύδουν να τους χωρίσουν.

Λίγο αργότερα το θύμα επέστρεψε στην αίθουσα για να πάρει επιτέλους το λόγο και να αναπτύξει τις σκέψεις του, επικεντρώνοντας αυτή τη φορά την οργή του, ως επί το πλείστον, στον Martynyuk.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Ίντερνετ και έχει κάνει το γύρο του κόσμου, δίνοντας λαβές για σχόλια σχετικά με αυτή την περίεργη κοινοβουλευτική φίμωση. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το απόσπασμα και χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός άνδρα που γράφει ''Ντροπή! Είμαι Ουκρανός, αλλά δεν είναι δικό μου πρόβλημα το ότι γεννήθηκα σε αυτή την χώρα με αυτή την κυβέρνηση''

news247.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: