Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Ο ΜΟΣΧΟΣ, Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ...ΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Το θέμα που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ακόμα και στους κυβερνώντες αλλά και πλήρη αηδία στους πολίτες ήταν η απαίτηση δια της δικαστικής οδού ορισμένων πρώην βουλευτών που σήμερα συνταξιοδοτούνται από τη Βουλή να τους δοθούν αναδρομικά υπέρογκα ποσά που έφταναν ως και τα 250 χιλιάρικα.
Μεταξύ αυτών που έκαναν προσφυγή είναι ο Μίκης Θεοδωράκης που είναι απορίας άξιον τι ακριβώς τα χρειάζεται τα χρήματα αυτά.
Επίσης, από το νομό Ημαθίας προσφυγή έκαναν δυο πρώην βουλευτές. Είναι οι..Μόσχος Γικόνογλου και Ηλίας Φωτιάδης.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται από το 1977 ως το 2004 βουλευτής και αντί να πει ευχαριστώ στους πολίτες που τον συντήρησαν μια ολόκληρη ζωή στο Κοινοβούλιο απαιτεί δικαστικά να του δώσουν χρηματικό ποσό που υπολογίζεται ότι θα αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ δεδομένου ότι είναι από τους πιο παλιούς βουλευτές.
Ο άλλος, ο Ηλίας Φωτιάδης, πληροφορηθήκαμε ότι το ποσό που του "αναλογεί" αγγίζει τις 50 χιλιάδες ευρώ. Η θητεία αυτού είναι μικρότερη, μόλις δυο τετραετίες έκανε τη δουλειά αυτή και εκτός της σύνταξης που παίρνει θέλει και το δώρο αυτό.
Ως τώρα, είχαμε δυο επίσημες αποχωρήσεις από τη διεκδίκηση. Της χήρας Πλασκοβίτη και της Ν. Κατσέλη. Δήλωσαν επίσημα ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν την δικαστική διεκδίκηση.
Ο Μόσχος Γικόνογλου και ο Ηλ. Φωτιάδης σκέφτονται να κάνουν το ίδιο ή επιθυμούν διακαώς να ενθυλακώσουν για τα γεράματα τα λεφτά που όντως είναι πολλά και είναι δύσκολο να αντισταθούν;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουυυυυυυυυ ξεφτίλες όλων των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να αρραβωνιαστούν και στη συνέχεια να παντρευτούν, αυτά τα δύο παλικάρια ας τους κάνουμε τη προίκα!!!