Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΛΙΚΗΣ!!!


O oρκωτός ελεγκτής κ. Καπούτας παρουσιάζει την έκθεση του ελέγχου απογραφής και ισολογισμού του νέου δήμου Αλεξάνδρειας. Όλοι ακούσαμε με έκπληξη ότι ο πρώην δήμος Μελίκης είχε να υποβάλλει ισολογισμό (και προφανώς να συντάξει) από το 2005 και ως εκ τούτου δεν συμπεριλήφθηκε στον νέο ισολογισμό- απογραφή.
Τα ερωτήματα πολλά και θα πρέπει να απαντηθούν σήμερα που θα γίνει η....ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το βράδυ στις 8 θα πρέπει να απαντήσει τόσο ο πρώην οικονομικός υπεύθυνος του πρώην δήμου Μελίκης όσο βέβαια και ο πρώην δήμαρχος Κ. Καρέλης για ποιο λόγο δεν συντάχτηκε και δεν δημοσιεύτηκε ισολογισμός από το 2005.
Είναι προφανές ότι υπάρχει θέμα και θα πρέπει σήμερα το βράδυ να δοθούν απαντήσεις πειστικές χωρίς να λογαριάσει κανείς και ιδιαίτερα από την πλευρά της διοίκησης το πολιτικό κόστος.
Επίσης, θα πρέπει να ειπωθεί κάποτε και μάλιστα πολύ σύντομα, η πραγματική κατάσταση των οικονομικών του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.
Οι συζητήσεις που γίνονται συγκλίνουν ότι θα επιχειρηθεί ένας συμψηφισμός. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να απαξιωθεί πλήρως και το τοπικό πολιτικό σύστημα όπως έγινε και με την κεντρική πολιτική. Το θέλουν;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος να ακούσω τον κ Δημητριάδη, μας βεβαίωνε πως ο Δήμος Μελίκης είναι στα ίσια , και ο Δήμος Αλεξάνδρειας ο μεγάλος ασθενείς, απεδείχθη το αντίθετο, παρών ήταν και ο κ Καρέλης, το ερώτημα είναι ο κ Δημητριάδης, ήξερε την πραγματική κατάσταση και μας είπε ψέματα, η τον εξαπάτησε ο Δήμαρχος Μελίκης? Δεν θέλω να πιστεύω για συμψηφισμό, θα είναι ντροπή το λιγότερο, όμως αν κάποιοι πιστεύουν σε κουκούλωμα κάνουν μέγα λάθος, θα αντιδράσουν και θα κινηθούν νομίμως, και επώνυμα οι πολίτες προς πάσα κατεύθυνση. Το συμφέρον του τόπου και του κ Δημάρχου είναι μόνο ΕΝΑ να μας πεί την αλήθεια, και όλα στο φώς, διαφορετικά θα είναι υπόλογος στους δημότες του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρέλης ήθελε να γίνει και Συμπαραστάτης του Δημότη... Ούτε για Δάσκαλος στο Νεοχώρι δεν κάνει. Ούτε και θα μπορεί να συντάξει ...το συντακτικό. Και έχουν το θράσος και κυκλοφορούν..Συγχαρητήρια και στους Δημοτικούς Συμβούλους που τον ψήφισαν για Συμπαραστάτη. Κάτι ήξεραν κι αυτοί...