Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ

Πανευρωπαϊκή διάσταση παίρνει η Κίνηση των Αγανακτισμένων και ήδη μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στο ίντερντετ οργανώθηκαν και προπαγανδίστηκαν συγκεντρώσεις στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αύριο Κυριακή με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αγγλία η...συγκέντρωση θα γίνει στο Λονδίνο στην πλατεία Τραφάλγκαρ όπου Έλληνες Αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν για να διαδηλώσουν. Στη σελίδα που έχουν στο fb (http://www.facebook.com/event.php?eid=212850188745867) αναφέρουν  το σεπτικό της κίνησης που είναι: 
ΒΑΡΕΘΗΚΑ να χρωστάω στο κράτος μόνο και μόνο επειδή γεννήθηκα, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να χρηματοδοτώ την δωρεάν υγεία τους με φακελάκια και τελικά να αρρωσταίνω, ΒΑΡΕΘΗΚΑ τη δωρεάν παιδεία τους που με άφησε αμόρφωτο, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να τους βλέπω να καβγαδίζουν στη βουλή για το ποιος έφαγε τα περισσότερα, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με κυβερνούν αυτοί που δεν μπορούνε να κρατήσουν ούτε τα οικονομικά του σπιτιού τους, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με κυβερνούνε αυτοί που πρόδωσαν ...την πατρίδα μου , αυτοί που σακάτεψαν το μέλλον μου. Αυτοί που για να επιβιώσω θέλουν να με κάνουν σαν τα μούτρα τους , δηλαδή ΚΛΕΦΤΗ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ να τους βλέπω , ΣΙΧΑΘΗΚΑ να τους ακούω .
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ..... ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΓΚΩΤΟ !!

Παράλληλα, συγκέντρωση θα κάνουν και οι Ιταλοί όπου με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι θετικές απαντήσεις για συμμετοχή στην εκδήλωση.
Είναι φανερό ότι μια κινητοποίηση που θα γίνει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε πρέπει να προβληματίζει τους κύκλους εκείνους που κρατούν τις τύχες της ένωσης στα χέρια τους. Οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι που σήμερα είναι επικυρίαρχοι στην Ε.Ε θα πρέπει να σκεφτούν ξανά την αλλαγή της ληστρικής πολιτικής που ασκούν για το συμφέρον των τραπεζών και των οικονομικά ισχυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: